Originally Posted by
MadissonUK
Καλησπέρα--
Ήμουν εκπαιδευτικός στην Ελλάδα και ειχα σχεση με μια κοπέλα 6 χρόνια.
(Εγω 31 χρονων πλέον και αυτη 35 αν εχει καποια σημασία τώρα για τις αποψεις σας.)
Τα πράγματα κάποιες φορές λογω των οικονομικών δεν πήγαιναν τόσο καλά αλλα υπήρχε αλληλοκατανόηση και αλληλοσεβασμός. Η κοπέλα ήταν σοβαρή και άψογη τόσα χρόνια χωρις να δωσει την παραμικρή αφορμή για οποιαδηποτε σχόλιο η έστω τροφή για να ειπωθεί κάτι προς πασα κατευθυνση. Ηταν δίπλα μου σε όλες τις δυσκολίες και μπορω να πω οτι καιγόταν πραγματικά για το μέλλον μας. Κάναμε κατα καιρούς σοβαρές κουβέντες και υπήρχε πραγματικα ένα πλάνο γιατί υπήρχε αλληλοσεβασμός απο την πρώτη στιγμή. Ήθελα να πω ότι όταν γνωριστίκαμε είχε αρκετές κακές παρέες όπου μετά τις παρεμβάσεις μου ξέκοψε (Έτσι πίστευα στην συνέχεια τουλάχιστον).
Πριν απο 2 χρόνια αποφασίσαμε να μαζεψουμε κάποια χρήματα και να μετακομίσουμε στην Αγγλία να βρούμε την τύχη μας. Εγω θα ξεκίναγα από την Σκωτία με υποτροφία για την πραγματοποίηση μετεκπαίδευσης και στην συνέχεια θα ερχόταν η κοπέλα αυτή για να αρχίσουμε μια νεα ζωη. Σημειώνω ότι στο διάστημα αυτό η κοπέλα θα έμενε στο σπίτι μου στην Κόρινθο και την ίδια στιγμή δουλευε σε μαγαζί εστίασης. Η κοπέλα έχει καταγωγή απο την Τρίπολη αρκαδίας. Η ίδια φάνηκε οτι την στήριζε την συγκεκριμένη ιδέα και δεν παραδιδόταν στην Ελληνική νοοτροπία του καφέ. Γνωρίζαμε εξαρχής οτι θα υπάρχουν κάποιες δυσκολίες και κάναμε μαζί τα όνειρα μας για το πως θα ξεπεράσουμε τα πάντα.
Έφτασα στην Σκωτία και είμασταν πραγματικά όλη μέρα στο τηλέφωνο-αχώριστοι και παροτι υπήρχε οικονομικό πρόβλημα το πρωτο διάστημα έβρισκα τρόπους και κατέβαινα Ελλαδα μια φορά τους 3 μήνες. Όταν τελειωσα το Postgraduate και κατέβηκα στο Λονδινο για εργασία μου στέλνει μια βραδια ένα μήνυμα ότι με βαρέθηκε και οτι δεν ειναι καλά μαζί μου - Δεν υπάρχει ο έρωτας και η φλόγα και ότι θέλει να χωρίσουμε. Όλα αυτά και οταν ειχαμε αποφασίσει οτι σε λίγους μήνες θα ερχόταν όταν έδινε εξετάσεις για Lower έκανε ιδιαίτερα και τα παράτησε την ημέρα του χωρισμού μας.
Αντελήφθη οτι η γλώσσα που χρησιμοποιούσε δεν θύμιζε την ίδια και το έψαξα το θέμα όσο μπορούσα. Την επόμενη ημέρα πήρα το αεροπλάνο έφθασα στην Ελλάδα (ηταν στην δουλεία) και είδα στο tablet στο σπίτι ότι της έβαζε λόγια μια φίλη της (Χριστίνα). Παιδική φίλη απο κατεστραμένη οικογένεια. Βιος και πολιτεία απο την Τρίπολη που κατάγετε-Εργαζόταν σε μαγαζια με ρούχα και πήγε να κάνει παντρεμένο ζευγάρι να χωρίσει, είχε σχέση με άτομα απο διαφορετικες πόλεις της Ελλάδας την ίδια στιγμή-Έμενε σε διαφορους συγγενεις στην Αττικη οταν σπουδαζε και δεν νοικιαζε και κοιτούσε να φάει χρήματα. Βίος και πολιτεία πραγματικά και πάντα η πρωην κοπέλα μου την θεωρούσε το κακόμοιρο κορίτσι. (25 χρονων σε ηλικία ειναι τωρα η συγκεκριμενη)
Για να μην σας το πολυλογο, μαθαινω λίγο καιρό αργότερα ότι εδώ και 8 μήνες μενουν μαζί στο περιστέρι, έχει πάρει τα επιπλα της μανας της και τα απολαμβάνει η μικρή, απο 1-2 επισκέψεις στο προφιλ της έχω διαπιστώσει ότι έχει γίνει μια απο τα ιδία δεν αναγνωρίζετε σε καποιες φωτογραφίες απο τα μακιγιαζ κλπ και έχει πάρει την κάτω βόλτα (εξώβυζα κλπ). Την ιδια στιγμή έχει αναπτύξει φιλίες - κουμπαρίες με παλαιά κοινούς έχθρους όπου και ακούω ότι με κατηγορεί πυκνα-συχνά. Έχουμε να μιλήσουμε 7 μήνες όπου έχουμε χωρίσει.
Εγω δεν την σκέφθομαι διότι και να γυρίσει δεν επιθυμω να εχω σχέση με έναν ανθρωπο που δεν με σεβάστηκε και αυτη την στιγμή επιδιώκω να πετυχω τους στοχους που καναμε μαζί μονος μου διοτι τα εχω βρει με τον εαυτό μου.
Ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας και πραγματικά εύχομαι όπως λεει και Τασσιος όυτε στον εχθρο μου να μην τυχει.
Ευχαριστώ.