Τι μου συμβαινει; Ειναι αποπροσωποποιηση;
Καλημερα σε ολους.
Αποφασισα να γραψω στο φορουμ γιατι μου συμβαινει κατι εδω και αρκετους μηνες για το οποιο νιωθω οτι χρειαζομαι βοηθεια. Ξεκινησε περυσι την ανοιξη με καποιες ταχυκαρδιες που συνοδευονταν απο ενα αισθημα ανεξηγητου φοβου. Το καλοκαιρι, κατα την διαρκεια της δουλειας μου αρχισαν να με "επισκεπτονται" συναισθηματα, σκεψεις και φοβοι που δεν μπορουσα να εξηγησω. Αισθανομουν οτι αποκοβομαι απο το περιβαλλον, οτι θα αρχισω να εχω παραισθησεις, οτι εχω κατι μεσα μου που ειναι αβασταχτο, σκεψεις μεταφυσικες, φοβος για την ιδια την υπαρξη μου, σαν μια ξαφνικη υπερεπιγνωση της ιδιας μου της υπαρξης και του τι μπορει αυτη να σημαινει. Σαν η υπαρξη μου να ειναι κατι τρομερα κακο για το οποιο φταιω η οτι θα τιμωρηθω σε καποιο μελλον, μεταθανατια ζωη......Μου ειναι πολυ δυσκολο να το περιγραψω γι αυτο και τα γραφω ετσι σκορπια. Το φθινοπωρο ειναι μειωθει καπως αλλα εμφανιζοτανε που και που. Απο τα χριστουγεννα και μετα εχει χειροτερεψει και τις τελευταιες μερες μου συμβαινει αρκετες φορες μεσα στην ημερα. Νιωθω σαν ολα αυτα τα χρονια να κοιμομουνα και ξαφνικα να ξυπνησα μεσα σε ενα σωμα στο οποιο νιωθω φυλακισμενη, σαν να τρελαινομαι στην ιδεα του οτι υπαρχω, στην ιδεα της ατομικοτητας μου. Κοιταζω τους αλλους και σκεφτομαι οτι πως γινεται να ειμαι κατι ξεχωριστο απο αυτους....μηπως ειμαστε ολοι ενα; Ολα αυτα δεν ειναι ακριβως σκεψεις αλλα μια αισθηση την οποια εκ των υστερων προσπαθω να περιγραψω με λεξεις. Νιωθω φοβο και δεν ξερω τι να κανω. Χανω τον εαυτο μου; Τι μου συμβαινει; Εχει βιωσει καποιος κατι παρομοιο; Σας παρακαλω.....Καθε γνωμη ευπροσδεκτη...