Originally posted by Remedy
Quote:
Originally posted by giorgos111
Γεια σας!
...
Αναρωτιέμαι δηλαδή για το κατά πόσο αξίζει αυτή η προσπάθεια...
Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να βρω κάποια γυναίκα που να μου αρέσει πραγματικά ........
Έτσι μου μένουν τρείς επιλογές:
1)Να συνεχίσω με τα μπουρδέλα(αν και είναι ασύμφορο οικονομικά)
2)Να αρχίσω να κάνω σχέσεις ανάγκης με γυναίκες που δεν με ελκύουν πραγματικά(μπορεί να με συμφέρει οικονομικά αλλά δεν θα αισθάνομαι καλά αν το κάνω αυτό)
3)Να συνεχίσω να προσπαθώ να βρω καποια που να μου αρέσει...αλλά είναι μάλλον απίθανο!
Επειδή μπορεί κάποιοι να πιστεύετε ότι έχω πολύ υψηλές απαιτήσεις και για αυτό δεν βρίσκω κάποια που να μου αρέσει σας λέω ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Απλά λογω του ύψους μου(1,62) οι περισσότερες γυναίκες με απορρίπτουν.
.....
Ο έρωτας βέβαια είναι ανώτερος και όλοι οι άνθρωποι έχουμε συναισθήματα αλλά δεν είναι για όλους εύκολα τα πράγματα!
γεια σου Γιωργο
το μηνυμα σου με μπερδεψε λιγο
στο πρωτο μισο αντιλαμβανεται κανεις οτι δεν σου αρεσουν οι γυναικες που συναντας και γι αυτο δεν επιδιωκεις καποια σχεση, ενω στο τελος του μηνυματος σου αυτο που αντιλαμβανεται κανεις, ειναι (οτι θεωρεις) οτι δεχεσαι απορριψη απο τις γυναικες λογω της εξωτερικης σου εμφανισης.
δεν ξερω τι απο τα δυο συμβαινει η αν συμβαινουν και τα δυο,αλλα ως προς το κομματι της εμφανισης,για ολους τους ανθρωπους ενα προβλημα εμφανισιακο ειναι δυσκολια για καποιες σχεσεις...μπορει να ειναι το βαρος, το υψος, η ομορφια η καποιο αλλο,αλλα οπως ξερεις προτερηματα δεν εχουμε μονο εμφανισιακα αλλα και προσωπικοτητας....ολα ειναι συν και πλην σε μια γνωριμια...
θα δει την εμφανιση σου αλλα και την προσωπικοτητα σου, και πολυ πιθανον να γοητευτει τοσο απο αυτην που να προσπερασει τις εμφανισιακες αδυναμιες...
κατα τα αλλα συμφωνω με την στελλα.
ακομα και στο θεμα της εμφανισης να μεινουμε, που δεν ειναι το μοναδικο στο θεμα των σχεσεων, ουτε το σημαντικοτερο, υπαρχουν γυναικες ακομα και ψηλες που θα εκαναν σχεση με κοντυτερο τους αντρα, αλλα υπαρχουν και παμπολλες κοντες γυναικες που θα εκαναν ευχαριστως σχεση με εναν αντρα κοντα στο δικο τους υψος κι οχι πανυψηλο γι αυτες..
αυτα, και στο αρχικο ερωτημα, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι αξιζει η προσπαθεια για πραγματικες σχεσεις κι οχι αγορασμενες στιγμες ληθης...