Παράξενη συμπεριφορά από τον σύντροφό μου
Καλημέρα παιδιά,
Είμαι καινούρια στο φόρουμ και θέλω να σας γράψω για ένα θέμα που με απασχολεί εδώ και καιρό.. Καταρχάς είμαι 19,είμαι φοιτήτρια και έχω σχέση με ένα παιδί 22 χρόνων εδώ και πέντε μήνες... Η ιστορία ξεκινάει ως εξής: γνωριστήκαμε, στην αρχή τα πηγαίναμε πολύ καλα, όμως αργότερα βγήκαν στην επιφάνεια ελλατωματα που δεν μου πολυαρεσαν ,πχ ήταν οξύθυμος αρκετά , ευέξαπτος , δεν έχει ασκήσει ποτέ όμως βία πάνω μου...Από την αρχή πήγαινα συνεχώς σπίτι του, οι γονείς του καλοί άνθρωποι κτλ , χθες παρατήρησα κάτι στο σπίτι του όμως που με έκανε να αναρωτηθώ πολλά.. πάνω στο ψυγείο η μάνα του είχε κολλήσει ένα χαρτί που μίλαγε για κάτι χριστιανικές ομιλίες κτλ σε ένα κέντρο που συγκεντρώνονται διάφοροι τετοιοι...Την ρώτησα τι είναι αυτό με την πρόφαση της απορίας και μου είπε ότι απλά της το είχαν φέρει κι δεν ασχολήθηκε ... Γυρίζω κι κοιτάζω τον τοίχο και τι να δω; Είχε μία αφίσα που έλεγε the 60 names of god κι αναφερόταν στον Ιεχωβά..Φτάνει η νύχτα και πήγαμε σπίτι μου για να κοιμηθούμε , σε μία φάση στον ύπνο του άρχισε να μουρμουριζει και να ψιλομουγκριζει , τον ξύπνησα του λέω τι έπαθες και μου απαντάει είδα όνειρο ότι κάποιον σκοτώνεις αλλα ήταν πολύ έντονο , σαν αλήθεια ... Εμτ μεταξύ είχε συμβεί κι κάτι ανάλογο πριν δύο μήνες όταν είχαμε δει ένα θρίλερ ..Πέσαμε το βράδυ για ύπνο και εγώ έβλεπα εφιάλτες και απλά στριφογυρίζα κι άρχισε να μου λέει ότι ο σατανάς μας χτυπάει από παντού και ότι θέλει να μας χωρίσει κι άλλα διάφορα τέτοια κι ότι εγώ στον ύπνο μου έκανα σαν δαιμονισμένη..Περιττό να σας πω ότι κάποτε που τον χώρισα μου έκανε τη ζωή δύσκολη, ερχόταν κάτω από το σπίτι μου , με παρακολουθούσε κι άλλα διάφορα τέτοιου είδους. Επίσης έκανα μία αναζήτηση στο ιντερνέτ και ανακάλυψα ότι οι Ιεχωβά δες βαφτίζονται οπότε αυτοί θέλουν (ο δικός μου βαφτίστηκε στα 14) κι ότι δεν λένε ποτέ την λέξη Παναγία ξλ, Χριστός κτλ αλλά μόνο την λέξη θεός όπως ακριβώς κάνει ο συντροφος μου αλλά και η μάνα του .Παιδιά κοντεύω να τρελαθώ , τι να κάνω; Επίσης όποιος γνωρίζει κάτι πιο συγκεκριμένο επί του θέματος ας το αναφέρει, νομίζω ότι κινδυνεύω