η ζωη με τις δυο γατες μου!
γεια σας! εδω κ λιγο καιρο πηραμε δυο γατες μιας κ μενουμε σε μονοκατοικια κ εχουμε κ δυο σκυλακια + οτι εχουμε κ καποια αδεσποτα που φροντιζουμε!η μονοκατοικια μας ειναι περιφραγμενη κ εχει τεραστιο κηπο οπου παιζουν τα σκυλακια μας.
Υπηρχαν δυο γατουλες οι οποιες ερχοντουσαν συχνα κ τις ταιζαμε με τον αντρα μου, ο οποιος αγαπαει πολυ τα ζωα κ αυτος σαν εμενα κ τελικα της υιοθετησαμε! δλδ μια φορα τις βαλαμε σπιτι κ κοιμηθηκαμε ενα βραδι μαζι τους κ τελικα εδειξαν οτι ηρθαν για να μεινουν!
η χαρα μας τεραστια! γιατι κ οι δυο τα πανε πολυ καλα μεταξυ τους κ μενουνε μεσα στο σπιτι μας..ομως οι δυο σκυλοι μου καπως αντιδρουν που υπαρχουν μεσα στο σπιτι δυο γατες με αποτελεσμα να αγχωνομαι μη τσακωθουν μεταξυ τους κ βρω κανα ματι πουθενα, βγαλμενο.
δεν θελω να αποχωριστω τις γατες μου, ουτε τους σκυλους μου, εχετε καμια ιδεα αν αργοτερα τα σκυλια μου σιγα σιγα εξοικιωθουν μαζι τους?? να σημειωσω οτι οι γατες δεν εχουν θεμα με τα σκυλακια αλλα τα σκυλακια με τις γατες..
θα θελα να ζουμε ολοι μαζι μεσα στο σπιτι μας κ στον κηπο μας ειρηνικα, δεν θελω να δωσω τις γατες μου, ουτε τους σκυλους μου..
καποιος υπαρχει που μπορει να ξερει?