Καλησπερα σε ολους! Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας σχετικα με ενα θεμα που με απασχολει. Ειμαι 21 χρονων και εως τωρα δεν ειχα ολοκληρωμενη σχεση, ναι μεν μπορει να ειχα μερικα φλερτ αλλα δεν ενιωθα ποτε κατι παραπανω ωστε να προχορησω..δεν εχω ερωτευτει καποιον δηλαδη. Και πάντα περιμενα να ερθει η καταλληλη στιγμη. Ομως τωρα νιωθω οτι δεν θα ρθει ποτε γιατι ειμαι σιγουρη που δεν θα ερωτευτω κανεναν. Ειναι φυσιολογικο αυτο; Σιγουρα οχι.
Οι φιλες μου και τα κοριτσια της ηλικιας που και πολυ μικροτερες φυσικα ολη μερα μιλανε για αυτο και παντα κατι υπαρχει καποιος που τους ενδιαφερει. Σε εμενα παλι αυτο δεν εχει συμβει ποτε. Να δωσω ενα παραδειγμα. Πχ ειμαστε παρεα κορτισιων και περναει ενα ωραιο παιδι ναι θα κοιταξω θα συμφωνησω οτι ειναι ωραιος αλλα θα μεινει εκει δεν νιωθω ας πουμε καποια ελξη (ενω θα πρεπε;) δεν ξερω, δν ασχολουμαι παραπανω.
Εχω σκεφτει φυσικα και το ενδεχομενο να ειμαι ομοφυλοφιλη και να μν το ξερω/εχω καταλαβει; αλλα και παλι στην ιδεα δεν μου ρχεται. Ουτε εχω νιωσω το παραμικρο ποτε.
Υποψιαζομαι οτι μπορει να οφειλεται στο πως εχω μεγαλωσει ισως; Ειμαι αρκετα εσωστρεφης και ντροπαλη..επισης παιδι χωρισμενων γονιων μεγαλωμενη με την μαμα την γιαγια και τον παππου. Με τον μπαμπα μου δεν ειχε αρκετη επαφη..μονο 2 φορες τον χρονο να τον εβλεπα απο καμια ωρα. Και απο τοτε που με θυμαμαι ακομη και η γιαγια με τον παποου μου ειχαν φασαριες στο σπιτι συνεχεια. Αυτο παιζει καποιο ρολο; Δλδ οτι δεν υπηρχε στο σπιτι πατρικο προτυπο;
Επισης εχω παρατηρησει οτι νιωθω πολυ αβολα και αμηχανα οταν μιλαω με τα αγορια και συνηθως αποφευγω μιληςω σε καποιον, κανω και παρεα με αγορια εννοειται αλλα σαν πρωτη φορα δεν προςεγγιζω εγω αν δεν προςςεγγιςουν αυτοι,προτιμω να μιλησω σε κοριτσια.
Πως το αντιλαμβανεστε εσεις; Ακόμη και κάποιος να με προσεγγίσει φέρομαι πολύ εγωιστικά από μέρους μου. Δλδ θέλω ο άλλος να μου αποδεικνύει συνεχώς οτι όντως με θέλει και ποτέ δν κάνω το πρώτο βήμα, πάντα περιμένω απο τον αλλον και χωρις να νιωθω κατι εγω απο πλευρας μου επαναλαμβανω. Μπορει αρχικα να νομιζω οτι τον θελω και γω αλλα αν καταλαβω οτι τον εχω μου φευγει.