Άγχος για πανελλήνιες. Δεν έμεινε τίποτα άλλο μπροστα..
Γεια σε όλους.γρσφω συχνά στο φόρουμ όταν συμβαίνει κάτι ασχημο και αυτό με αγχωνει. Θα μπω κατευθείαν στο θέμα για να μην κουραζω. Είμαι 19 ετών . Φέτος θα δώσω δεύτερη φορά πανελλήνιες από επαλ . Θέλω να περάσω σε σχολή πληροφορικής.. τουλάχιστον αυτό νομίζω:/.. Από το καλοκαίρι έως και σήμερα δουλεύω σε ένα εστιατόριο όπου όπως πολλοί ξέρετε οι περισσότεροι δεν πληρώνουν στην ώρα τους.. Εμείς ήμαστε απλήρωτοι μηνες.. παίρνουμε βασικά περίπου 200 τον μήνα και αν.. Γενικά δουλεύω μόνο τα σκ διότι έχω φροντιστήρια.. οι γονείς μου πληρώνουν δεύτερη φορά τα φροντιστήρια . Τους λέω ότι διαβάζω αλλά δεν διαβάζω . Δεν έμαθα ποτέ να το κσνω. Δεν τα Ρίχνω στους γονείς μου διότι ξέρω ότι είναι μεγάλος και έχω μυαλό και θα έπρεπε να το κάνω από μόνος Μου. Το θέμα κυρίες και κύριοι είναι ότι επειδή ξέρω ότι δεν πρόκειται να περάσω πουθενά μιας και δεν διαβάζω και είμαι ένας άχρηστος. Τι γίνεται μετα? Τόσα χρόνια ταλαιπωρουμε από άγχος και κατάθλιψη.. Δεν θέλω να μείνω σε αυτή την χωρα.. Δεν έχω κάποιο χαρτί να δείξω ότι μπορώ να βρω δουλειά έξω ούτε καν για αγγλικά που και εκεί ΑΠΈΤΥΧΑ..... αναρωτιέμαι αν αξίζω να ζω η όχι πραγματικά . . Δεν θέλω ούτε φιλπυς.. μόνος οι γονείς μου νοιάζονται αλλά αν τους ότι δεν πρόκειται να περάσω θα με διώξουν από το σπίτι και θα μείνω στον δρομο. Φοβάμαι ότι θα μείνω στον δρόμο.. ότι θα ζητιανεω κάνεις δεν με θελει. Έχω κάνει απόπειρα αυτοκτονίας όταν ήμουν περίπου στα 15. Διότι κάνεις δεν μου έδινε σημασία μ πίστευα ότι είναι τρόπος να μου δώσει κάποιος σημασια.. Έχω αλλά 3 αδέρφια . Όπου είναι 21 και 20 και 7 ετων.. δουλεύουν και αυτοί σε εστιατόριο αλλά πέρασαν εκεί που ήθελαν. Γιατί να μην περάσω και εγώ ? Ώρες και φορές νιώθω ότι απλά επειδή έχω κάποια χρήματα και είμαι κατά κάποιο τρόπο ανεξαρτήτως ότι ια βρω λύση για κάποια ιδιωτική σχολη.. Αλλά τα πράγματα στην Ελλάδα είναι τόσο χάλια που όταν το σκέφτομαι με πιάνει αναγούλα . . Παρακαλώ πείτε μου τις απόψεις σας πάνω στα προβλήματα που ανέφερα . ........ Ευχαριστώ Γιάννη.ς.....να αναφέρω ότι η ώρα περνάει κάθοντας όλη την ημέρα σε ένα υπολογιστή. Πηγαίνοντας φροντιστήριο και τα σκ δουλεύω.........