Καταθλιψη , στρεςς και κρισεις πανικου σε περιοδο εξεταστικης...
Ειμαι 2 ,5 χρονια με αγωγη. Εχω παρει remeron , cipralex και για τα κρισιμες φασεις παιρνω στεντον. Τον τελευταιο καιρο εχω μειωσει το σιπραλεξ στα 10 mg απο 20mg γιατι δεν με βοηθουν να χασω βαρος. Με αποτέλεσμα να αισθανομαι απιστευτα ακαλυπτη. Εδω και ενα μηνα σταματησα και τον ψυχιατρο που με εβλεπε 2 χρονια. Ειναι περιοδος εξεταστικης και εχω να δωσω αλλα 8 μαθηματα. Ηδη περασα το 1ο που εδωσα. Εχω φρικαρει αισθανομαι οτι σκαω . Ποναει το εντερο μου εχω βαρος στο στηθος κλαιω συνεχεια. Θελω να τελειωσω την σχολη τον σεπτεμβρη με λυσσα καθως εχω φτασει 27 χρονων και νιωθω ανικανη να ολοκληρωσω το οτιδηποτε και αν παρω το πτυχιο μου θα ειναι για μενα μια ελπιδα οτι αξιζω κι εγω να κανω κατι σωστα. Εχω παρει μερικα κιλα και αισθανομαι μια αηδια για το σωμα μου. Εχω αγχος με την σχολη . Εχω αγχος μην κουραζω τους αλλους με το αγχος μ ή την καταθλιπτικη μ κατα καιρους διαθεση. Υποκρινομαι μπροστα σε ολους οτι ειμαι καλα και αντεχω. Νομιζω οτι θα καταρρευσω. Δεν αντεχω αλλο ειμαι ενα βημα πριν την πληρη παραιτηση.