Ευχερεια λογου και ψυχωση
Καλησπερα σε ολους,
Σημερα ηθελα να μιλησω για ενα θεμα που με απασχολει παρα πολυ, μιας και νιωθω οτι μειονεκτω σε αυτο σε σχεση με τους αλλους ανθρωπους, και με ριχνει πολυ. Ειναι η ευχερεια λογου και η πλουσια σκεψη και λογος. Διαβασα καπου και με στενοχωρησε οτι εδω μεσα καποιοι γραφουν λιγα πραγματα και λενε βλακειες, μπορει να το ειπαν για μενα επειδη λεω συνηθως λιγα πραγματα, και πραγματικα με πειραξε οπως και πολλα αλλα, αλλα μπορει να το ειπαν και απο ζηλεια απο την αλλη πλευρα επειδη λεω ουσιαστικα πραγματα. Μπορει να μην εχω ευχερεια λογου και αυτο με απασχολει γιατι νιωθω μειονεκτικα οπως ειπα, αλλα πιστευα οτι ελεγα κατι το ουσιαστικο συνηθως, οτι ειχα κατι να πω, και ας μην ηταν τοσο ωραιο η τοσο ουσιαστικο οσο αλλων μελων εδω μεσα. Εχω προβλημα λοιπον με την αναπτυξη του λογου και της σκεψης αν μπορει να μου επιτραπει η εκφραση, δηλαδη δεν τα αναλυω τοσο περιπλοκα ολα στο μυαλο μου ωστε να βρισκω λυσεις, το μονο που κανω οπως μου ειχε πει ενας γιατρος μου ειναι να τα απλοποιω ολα. Συνεπως εχω φτωχη σκεψη και αυτο ειναι ενα συμπτωμα πιστευω της ψυχωσης. Σε σχεση με τα αλλα μελη εδω, βλεπω οτι οσο πιο καλα ειναι καποιος, πχ ο σειριος, εχει πολυ καλη ροη και αναπτυξη του λογου, αντιθετως με μενα, αλλα ειναι και παρα πολλα αλλα μελη, κυριως οσοι ειναι υγιεις, που σκεφτονται και αναλυουν διεξοδικα και περιπλοκα. Εγω δεν μπορω να το κανω αυτο και με στενοχωρει πολυ. Τι εχετε να πειτε πανω σε αυτο;