Γεια σας θελω να μοιραστώ ενα θεμα που με απασχολεί καιρο ειμαι 15 χρόνων κ εχω για την ηλικια μου πιστεύω ενα φυσιολογικό κοινωνικό κύκλο αλλα τωρα τελευταία ενα διάστημα ειχα κόλληση με μια παρεα που στην οποια τα παιδια τα ξερω πολλα χρόνια αλλα απο την παρεα ειμαι ποιο κοντα περισσότερο με 2 ατομα το θεμα τωρα ειναι το εξής μια μερα μου στελνη ενα παιδι απο την παρεα να παμε για καφε του λεω ειμαι άρρωστος δεν θα βγω για μερικες μερες κ μετα μου στέλνει ενας απο τα 2 παιδια που ανέφερα ποιο πανω να βγω κ του λεω ειμαι άρρωστος όντος ειμαι κ μετα απο περίπου 20 λεπτα με περνει τηλ κ μου λεει να παω εκει γτ εχουν μπλέξει σε ενα καυγά μου έλεγε ψέματα του ειπα δεν μπορω κ μου λεει στηλε φωτογραφία το θερμόμετρο κ Εγω του είπα οχι γτ αυτο που μου ειπε διχνει θράσος κ οχι μονο δεν μου ειπε περαστικα με έβρισε πολυ ασχημα κ μετα με μπλόκαρε αυτο με τον καβγά ηταν ψεμα γτ με πηρε μια κοπελα απτην παρεα κ μου ειπε οτι έιναι ψεμα κ θα ηθελα να σας ρωτήσω τωρα τι θα κανω αν τον δω μπροστά μου + εμαθα οτι βάζει λογια παντου δεν ειμαι ατομο που θα κάτσει να πλακωθεί κ τέτοια ειμαι φιλήσυχος κ αν και ξερω πολεμικές τέχνες εγω τωρα δεν μπορω να το διαχηριστω κ δεν το χωράει το μυαλο μου γτ με αυτο το ατομο εχουμε περάσει παρα πολλα μαζι κ δεν μπορω να διανοηθώ αυτο που μου εκανε