Δεν αντεχω να μην εχω επικοινωνια
Ξερω, ζηταω πολλα, αλλα θελω συνεχως ενα ατομο να το "ζαλιζω" με τα προβληματα μου, και φυσικα αυτο δεν γινεται. Εχω τοσα πολλα μαζεμενα μες στο μυαλο μου απο το παρελθον και τοση συσσωρευμενη αρνητικη ενεργεια, που δεν ξερω που να τη διοχετευσω. Ξερω, θα πειτε δεν μου φταινε οι αλλοι, κι ομως, αυτοι φταινε, μια ζωη σε μενα ολοι ξεσπαγαν κι εγω τα ανεχομουνα, μεχρι και ποτηρι νερο μου εχουν ριξει δημοσια.......μου 'χουν κανει παρα πολλα οι αλλοι και ιδιαιτερως μπουλινγκ. Πιο πολυ με πειραζουν οι αλλοι και τα περισσοτερα προβληματα μου στηριζονται εκει παρα στο οτι δεν εχω να φαω οπως καποιοι η στο οτι κουραζομαι απο μια δουλεια. Οποτε εχω αναγκη για επικοινωνια συνεχως, αλλα φυσικα αυτο δεν ειναι εφικτο. Τι κανω σε αυτη την περιπτωση; Πως μπορω να κανω την αρνητικη ενεργεια θετικη; Η γυμναστικη βοηθαει; Αλλοι νιωθουν ευεξια πχ με το περπατημα, εγω σπανια, γι'αυτο και δεν περπαταω δεν κανω γυμναστικη, γιατι δεν παιρνω κατι απο αυτο, οσο και αν το εχω αναγκη για να χασω τα περιττα κιλα μου. Λεω να ξεκινησω χορο αλλα δεν ξερω αν θα με βοηθησει. Για φιλους δεν το συζηταω, ολοι το συμφερον τους κοιτανε και οι περισσοτεροι αν οχι ολοι η σε λυπουνται η σε ζηλευουν. Η και τα δυο. Απλα ηθελα να τα πω καπου μπας και βρω καμια βοηθεια....εχω και προβληματα εκτος των αλλων απλα τα χειροτερα πιστευω ειναι τα βασανιστηρια που σου κανουν οι αλλοι και εμενα μου εχουν κανει παρα πολλα γιατι με θεωρουν ευκολο θυμα. Και να αλλαξω και αυτο αν γινεται, εχετε ιδεες;