Σκωτσέζικο ντους κ αδιαφορία από γυναίκα
Καλησπέρα σε όλες κ όλους.
Γνώρισα το καλοκαίρι μια κοπέλα η οποία χώρισε πρόσφατα από μια σοβαρή σχέση 4 ετών που διατηρούσε με έναν χωρισμένο. Από την αρχή της γνωριμίας μας ταιριάξαμε πολύ. Η επικοινωνία σχεδόν καθημερινή ενώ κάναμε κ αρκετή παρέα με συχνές εξόδους. Υπήρχε πάντα κάτι το ερωτικό στον "αέρα" χωρίς ωστόσο να κάνουμε ποτέ κάτι. Χαζοχαμόγελα με τα αστεία μου, ερωτικό βλέμμα, τυχαία αγγίγματα στο μπράτσο μου από τη μεριά της, ζήλια όταν ήμασταν έξω κ τύχαινε να κοιτάζω κάποια άλλη κλπ κλπ. Η γλώσσα του σώματος δλδ αλλά κ η συμπεριφορά της έδειχναν ενδιαφέρον.
Όλα αυτά μέχρι να φύγει διακοπές στο πατρικό της όποτε κ μετά από μερικές μέρες άλλαξε εντελώς ξαφνικά συμπεριφορά. Γυρνάει από τις διακοπές της κ κάνει μια βδομάδα να μου στείλει ένα μνμ. Τη μια μέρα μου στέλνει φωτογραφίες κ την άλλη δεν απαντά καν στα μηνύματα. Τη μια λέει ότι είμαστε φίλοι κ την άλλη με αποκαλεί "μωρό μου". Τη μια στέλνει φιλάκια κ λέει θα τα πούμε από κοντά κ την άλλη με αποφεύγει λέγοντας ότι έχει δουλειά κ να εξαφανίζεται. Ένα διαρκές σκωτσέζικο ντους δλδ. Τη μια ζεστό κ την άλλη κρύο. Την δικαιολογία μάλιστα για δουλειά τελευταία την επικαλείται όλο κ πιο συχνά κ καταλαβαίνω ότι το κάνει για να με αποφύγει... δείχνει ότι δεν θέλει πλέον ούτε να μιλάμε τόσο πολύ ούτε να βρισκόμαστε. Τώρα έχουμε να μιλήσουμε μια βδομάδα κ αν δεν επικοινωνήσω μάλλον δεν πρόκειται να το κάνει ούτε κ αυτή.
Εγώ της είχα ξεκαθαρίσει ότι δεν την βλέπω τελείως φιλικά κ ειλικρινά δεν έχω πρόβλημα ακόμα κι αν αυτή επιλέξει να μείνουμε απλοί φίλοι. Όμως για ποιο λόγο αυτό το σκωτσέζικο ντους; Τι θέλει να κερδίσει; Αφού λέει ότι είμαστε φίλοι...