Metal Μουσικη,Διπολικη διαταραχη
από οσο θυμαμαι τον εαυτο μου ακουω αυτη τη μουσικη φανατικα απο 8 χρονων.Η μουσικη αυτη εχει επηρεασει ιδιαιτερα τις αντιληψεις και την κοσμοθεωρια που εχω οι οποιες ερχονται σε συγκρουση με τα ηθη μιας κλασικης ελληνικης οικογενειας που συμφωνω σε ορισμενα.Γενικως δε ξερω τι γινεται στο κεφαλι μου νιωθω πως εχω δημιουργησει 2 προσωπα τα οποια το ενα απο αυτα ακουει rock, metal κανονικα και το αλλο ειναι απλα συντηρητικο και δεν ανεχεται να ακουει τετοια μουσικη εξαιτιας οικογενειακων προτυπων και αρνητικων περιστασεων της μουσικης που τον απωθουν εντελως.Βεβαια οταν πηγαινα καποτε σε ψυχολογο μου ελεγε να σταματησω να ακουω και πιστευω πως δεν ειχε και αδικο διοτι με κανει στενοχωρο ακουω και αλλα ειδη μουσικης οπως κλασικη rap trap electro και pop αλλα χωρις τη metal νιωθω οτι μου κοβεται το οξυγονο και δε μπορω να σταματησω και ειναι σαν αλλαζω συνεχεια χαρακτηρες γενικα δε μπορω να αποφασισω τι θελω εχω επηρεαστει πολυ απο διαφορα πραγματα τωρα ακουω μονο alternative rock μπαλαντες και υπαρχουν μερες που πηδαω απο το ενα genre στο αλλο φοβαμαι πως δε μπορω να καταληξω στο πως πρεπει να ειμαι και φοβαμαι αυτες τις δυο προσωπικοτητες μηπως ειναι συμπτωμα διπολικης διαταραχης η πολλαπλης προσωπικοτητας γενικα παντα αλλες φορες εχω ενεργεια και ειμαι πιο χαρουμενος απο ποτε και αλλοτε δεν εχω διαθεση για τιποτα.