ήπια κατάθλιψη αλλά χρόνια???
..οι πληγές στην ζωή μου έγιναν πριν ακόμα τις πάρω χαμπάρι, με ποιόν τρόπο θα μαζέψω τα κομμάτια κ που να βρώ τη δύναμη να συνεχίσω να υπάρχω?
Από παιδί θυμάμαι τον πατέρα μου να με βάζει να στέκομαι προσοχή κ να κατουριέμαι απ'τον φόβο μου, να χτυπάει την μητέρα μου σε σημείο που να ματώνει, να βρίζει, να προσβάλλει, να κοροϊδεύει κλπ. Έχω κάνει αρκετές απόπειρες αυτοκτονίας διαφόρων ειδών ... πριν 5 χρόνια έβλεπα μια ψυχολόγο κ το μόνο που κατάλαβα ήταν ότι μπορούσε μόνο να μ'ακούσει, απο μέσα μας πρέπει να βρούμε την δύναμη να σταθούμε στα πόδια μας σταμάτησα τις συναντήσεις γιατί δεν είχα τίποτα άλλο να πώ, έπρεπε να κάνω, πως? το έριξα στο ποτό για 2 χρόνια για να μην σκέφτομαι κ να κοιμάμαι, ύστερα γνώρισα έναν άνθρωπο που ερωτεύτηκα με βοήθησε έκοψα το ποτό όμως είμαι 3 χρόνια μαζί του χωρίς να έχει καμία εξέλιξη η σχέση μας, όσο κ να τον αγαπάω, είναι παντρεμένος με παιδιά κ έχουμε διαφορά ηλικίας 25 χρόνια. Αυτή η θλίψη που πάντα ένιωθα, επέστρεψε τον τελευταίο χρόνο, άρχισε να γίνεται αφόρητη, σε σημείο που δεν μπορώ να κάνω τίποτα πλέον, με το ζόρι πάω στην δουλειά μου, γιατί εξακολουθώ να μένω σ'αυτό το σπίτι κ οι υποχρεώσεις είναι διαφορετικές, γκρίνια, κακό κ απο οικονομικής πλευράς εκμετάλλευση κλπ. Συνάντησα ξανά την ψυχολόγο, μου πρότεινε αντικαταθλιπτικά για να ξεμπλοκάρει το μυαλό μου, πήγα σε ψυχίατρο, αισθάνομαι απαίσια με τον εαυτό μου, νιώθω ανίκανη για το οτιδήποτε. Βέβαια με βοήθησαν τα χάπια, είμαι λίγο στην κοσμάρα μου κ σε κάθε τσακωμό κ φασαρία μένω αμέτοχη, απλώς τα αφήνω κ περνάνε. Αλλά τι θα γίνει μια ζωή φάρμακα θα πέρνω για να καταπνίγω αυτά που αισθάνομαι κ να περιορίζω τον θυμό κ την επιθετικότητα? κ αυτός ο ψυχίατρος με ρώτησε ορισμένα πράγματα κ έβγαλε πόρισμα για την κατάστασή μου? ήπια κατάθλιψη αλλά χρόνια???????? πάρε φάρμακα!!! δεν γουστάρω να ακούω κανέναν κ δεν θέλω τίποτα να κάνω πλέον!