περιεργη συμπεριφορα φιλου
γεια σας, ειμαι νεο μελος κ γραφτηκα γιατι παρατηρησα μια περιεργη συμπεριφορα φιλου 20 χρονων.
ειμαι γυναικα σε σχεση κ 20 χρονια εχω εναν φιλο ο οποιος πριν το καλοκαιρι , αρχισε να εκφραζει υπαρβολικη εμμονη με εμενα..
Αυτος ο ανθρωπος ξερει τα παντα για εμενα κ γω γι αυτον..τον γνωριζω απο μικρη, ειναι μεγαλυτερος μου κ ειναι παντρεμενος.
Εχω περασει πολλα στα οποια μου εχει σταθει κατα καιρους κ γνωριζει την οικογενεια μου, τους οικειους μου κ γενικα ολα καλα.
Ξαφνικα παρατηρησα οτι οταν βρισκομασταν με εκθιαζε υπερβολικα τονιζοντας μου τα χαρακτηριστικα μου κ το ποσο ομορφη ειμαι..
δεν εδωσα σημασια..ενιωσα αμηχανια.. αλλα οκ..
συνεχισαμε να κανουμε παρεα..ξεφνικα μια μερα μου ειπε οτι μου ειχε παρει ενα δωρο..
τον ρωτησα γιατι κ μου ειπε οτι απλα θελει να με ευχαριστει..το ενα δωρο εφερε το αλλο, μεχρι που με μπουχτησε στα δωρα, του ειπα οτι δεν ειναι σωστο κ τι στο καλο εχει παθει κ θελει να μου κανει δωρα, εγω επειδη δεν ηθελα να τον κακοκαρδισω δεχτηκα καποια δωρα μεχρι που καποια στιγμη μου εστειλε ενα mail δειχνοντας μου κατι εσωρουχα πολυ αποκαλυπτικα κ οτι θελει να μου παρει ενα τετοιο δωρο...
αμεσως ενιωσα αβολα κ του εστειλα οτι δεν ειναι σωστο αυτο μιας κ τα εσωρουχα αυτα ειναι too much για εμενα κ οτι αυτο ειναι ενα δωρο γκομενικο.
Φοβομουν να τον ρωτησω αν με γουσταρει η κατι τετοιο γιατι ενιωθα πως δεν ηθελα να τον προσβαλλω.Σχεδον καθημερινα αρχισε να θελει να με ακουμπαει, να μου στελνει ολο κ πιο συχνα μνμτα, οτι κανει να μυο στελνει φωτος κ να το μοιραζεται μαζι μου, δλδ μια υπαρβολικη ενασχοληση με μενα κατι το οποιο δεν συνηθιζε..
τον ξαναρωτησα λοιπον γιατι θελει να μου κανει δωρα κ μου ειπε οτι επειδη δεν εχει παιδι με βλεπει σαν παιδι του..το χαψα ο μαλακας.
μετα απο λιγο καιρο ξανα κ αλλο δωρο, του λεω μα γαιτι???εχεις ξεφυγει το εχεις καταλαβει?(μεταξυ σοβαρου κ αστειου) κ μου λεει με στυλ πλακας , εσυ θα με γηροκομησεις..
δεν εδωσα παλι σημασια θελοντας να μην πιστεψω οτι μπορει κ να με βλεπει ερωτικα.
Αρχισα να πιεζομαι απο αυτη την συμπεριφορα του,να νιωθω αγχος κ να μην θελω να τον δω ξανα..
του εστειλα ενα μειλ που ελεγα οτι δεν μου αρεσουν ολα αυτα κ οτι με πιεζει...
στο απαντητικο του μειλ μου ειπε οτι "σορρυ εχασα τα ορια γιατι δεν εχω φιλους κ επεσα πανω σου με τα μουτρα, ομως σου εχω παρει αλλο ενα δωρακι κ εχω βαλει το ονομα σοτ για παραληπτη"
εφριξα!! εγινα εξω φρενων!!! του απαντησα "οχι!!! τελος!! δεν θελω κανεναν δωρο κ σε παρακαλω απομακρυνσου, δεν θα δεχτω το δωρο θα γυρισει πισω απο κει που το πηρες"
κ με εγλυφε μετα στα μνμτα λεγοντας μου γιατι ταραχτηκα κλπ...
του απαντησα οτι δεν ειναι ετσι η φιλια κ οτι δεν χρειαζεται να μου κανει δωρα για να ειμαστε φιλοι...κ γενικα να μου δωσει χρονο να σκεφτω..
μου ειπε οκ..
απο τοτε που εγινε αυτο εχω αγχος κ νιωθω φοβο..
θεωρω πολυ αλλοπροσαλη την συμπεριφορα του κ με εχει τρομαξει.
εχω κανει αγχος κ εχω χασει την ηρεμια μου, τον φοβαμαι γιατι πραγματικα νιωθω οτι κρυβει παθολογια ολη αυτη η εμμονη μαζι μου.
πως μπορω να νιωσω ασφαλης?
υ.γ. δεν τον θελω πια την ζωη μου, με ενοχλει ακομα κ η παρουσια του,νιωθω πιεση κ αποστροφη..νιωθω οτι κακοποιηθηκα συναισθηματικα...
με βρηκε εγκαρδια κ με εκανε να νιωθω οτι εχω κ υποχρεωση απεναντι του..
φοβαμαι πολυ οταν απορριπτω τετοια ατομα μη μου κανουν κακο...
σας ευχαριστω εκ των προτερων.