Μερικοι ανθρωποι ειναι αχαριστοι..τους στεκεσαι και τους παρηγορεις στα σκοταδια τους....αλλα οταν πατησουν στα ποδια τους και ανακαλυψουν αλλες ενδιαφερουσες παρεες....ξεφτυζουν...χανοντ� �ι ....γινονται πολυασχολοι ...δεν εχουν πολυ χρονο....δεν εχει σημασια αν σε ξερουν παρα πολυ και ξερουν οτι μπορει να σε πληγωσουν με τη συμπεριφορα τους....αδιαφορουν...σε σενα που τους σταθηκες..που τους ακουσες...που περασατε τοσα μαζι...απομακρυνονται ....και δειχνουν σαν να μη τους νοιαζει κιολας αν δεν εχουν νεα σου...αν δεν ξερουν τι κανεις...και ας τους σκεφτεσαι συχνα απο πλευρας σου......απασχολημενοι με τη ζωη τους..κολλανε εκει που τους φτυνουν και φτυνουν αυτους που νοιαζονται ....και νιωθεις κατι το ανεκληρωτο..ενα κενο...οτι τοσα χρονια εδωσες περισσοτερα απο οσα πηρες....και πικραινεσαι γιατι δεν μπορεις να κανεις τιποτα πια...απλα νιωθεις μαλακας που εισαι πιο δοτικος ανθρωπος και που ενδιαφερεσαι για τους φιλους που κανεις παντοτινα...ας μου λενε οι αλλοι...δεν πειραζει.. μη νοιαζεσαι πολυ..μην χαλιεσαι ετσι ειναι.. οι ανθρωποι αλλαζουν....εγω δεν μπορω!! πληγωνομαι....!
Ηταν για 9 χρονια η πιο κοντινη μου φιλη ....στα δυσκολα μου ο ανθρωπος που τα λεγαμε ολα ....που στο σχολειο οταν χτυπαγε το κουδουνι για διαλειμμα τρεχαμε παντα η μια να βρουμε την αλλη ....και....και..και...πολλα παρα πολλα που περασαμε μαζι...δεν θελω να τα γραψω γιατι στεναχωριεμαι να τα θυμαμαι....δεν θελει να με βγαλει εντελως απο τη ζωη της..ετσι δειχνει.. ομως με εχει καταχορημενη εδω και αρκετο καιρο στην τελευταια σελιδα της ατζεντας της....κατω κατω απο ολα τα ονοματα ............παρολαυτα που ζησαμε.....
Φαινεται πως τλκ η ζωη της και η παρτυ της ηταν πιο πανω απο τη φιλια μας....και καλα κανει το κοριτσι....
Οι μαλακες τη πληρωνουν παντα...αυτοι που δενονται αυτοι που δινουν περισσοτερα...
Αισθανομαι πικραμενη και πληγωμενη.....νιωθω οτι δεν θελω να ξαναθεωρησω ατομο " κολλητο"μου..κανεναν...δεν θελω αλλω να ειμαι εγω αυτη που δινει τα περισσοτερα και στο τελος πληγωνεται ανεπανορθωτα....κουραστηκα.. ..φιλιες θα κανω ναι...αλλα για να περναω καλα..και αμα μπορω να πω κατι παραπανω για μενα μπορει...αλλα μαλλον πανω απο ολα θα βαζω και γω τη παρτυ μου..θα σταματησω να δενομαι τοσο.....να δινω τοσο........ισως καταφερω στο μελλον να γλυτωσω το κενο που νιωθω τωρα.....και ας λενε οι αλλοι" ελα μωρε δεν πρζ"
Εμενα με πρζ....γι αυτο θα αλλαξω.....