νευρικη κριση & καταθλιψη
για σας παιδια, παιρνω 400 μγ σολιαν, λογο ενως ψυχωτικου επισοδειου πριν 4 χρονια, πριν 20 μερες ειχα παθη μια ιδιαιτερη νευρικη κριση μετα απο ποδηλασια, σημερα πηγα χωραφι εβγαλα πατατες, και επεστρεψα με το ποδηλατο πηρα το αγωνιστικο τη κουρσα (road bike) που ειχα καβαλησει και ειχα παθει τη νευρικη κριση πριν εικοσι μερουλες, και σε ποιο ελαφρυα μορφη ξαναεπαθα τα ιδια, λετε να φταιει η σταση που εχω πανω στο ποδηλατο, αυτη η σκυφτη σταση με πειραζει στα νευρα και στο καφα? αρχιζω και σκεφτομαι οτι μπωρει να με ενοχλει η πολυ σκυφτει σταση οδηγησης του ποδηλατου, με το αλλο ποδηλατο που συνηθως οδηγαω δεν εχω προβληματα, και αυτο ειναι ισιο τιμονη σε στηλ mountain bike, δε σκυβεις οταν οδηγας....
επισης, μπωρει να μην εχω συμπτωματα ψυχωσης, αλλα εχω αρχισει και παρατηρω οτι μουδιαζει το αριστερο χερι μου κυριως τα κατω δαχτυλα.... πριν 13 χρονια 25 χρονων οταν ειχα κανει θεραπεια για καταθλιψη τα χερια μου μουδιαζανε τα κατω δαχτυλα παρα πολυ συχνα, μηπως η καταθλιψη σταδιακα μου επανερχετε?