Γεια σας παιδια και χρονια πολλα...ελπιζω να ειστε καλα
Προχθες βγηκα με ενα τυπο που γνωρισα ......νταξει σε συγκριση με αλλους που εχω βγει αυτο το διαστημα μπορεις να πεις οτι δεν μου περναει απαρατηρητος...μ αρεσει λιγο.....βγηκαμε πρωτο ραντεβου και δεν μπορω να πω τον εχει τον τροπο του με τις γυναικες
.....( το επαιζε τζεντλεμαν ....μου ανοιγε τις πορτες στις καφετεριες...μου εκανε πολλα κοπλιμεντα......και μπλα μπλα...(νταξει καλος στα λογια)....και ιδιαιτερα κοπλιμεντα εκανε....οχι τα κλασικα τυπου " εχεις ωραιο βλεμμα κ τετοια)...σαφως μου ελεγε για εκεινον οτι δινει πολλη σημασια στις εμπειριες....και οτι θελει να ειναι ανοιχτος....και με " συμβουλεψε" γενικα στη ζωη μου να ειμαι κ γω ετσι...γτ κατα αυτον ειναι το καλυτερο για να ζησεις τη ζωη.....μου μιλησε λοιπον περι εμπειριες και οτι δεν χρειαζεται να υπαρχουν ταμπου....!!! ( προφανως χρησιμοποιωντας τη λεξη ταμπου αναφεροταν στο σεξουαλικο κομματι)....τεσπα...εστιασε πολυ εκει....εν ολιγοις τον ειδα να ενδιαφερεται περισσοτερο γ αυτο...μου ελεγε οτι του προκαλω το ενδιαφερον να με "γνωρισει" καλυτερα...(μαλλον στο σεξουαλικο κομματι αναφεροταν) τεσπα.....
Εγω βεβαια τωρα εχω μπλοκαρει λιγουλακι...γτ δεν πηγε το ραντεβου ιδανικα για μενα ....( μπορει να μην ξερω αν θελω σχεση...και ειδικα με τον συγκεκριμενο τυπο γτ ειναι πολυ νωρις και δεν τον εχω ουτε καψουρευτει ουτε τπτ τετοιο....μονο απλα μ αρεσει (τρωγεται δλδ.....) αλλα ρε παιδια....δεν πηγε ιδανικα το ραντεβου γτ καποια πραγματα δν μ αρεσαν....πχ...ηταν πολυ εκδηλωτικος...σε φαση οχι απλα με φιλησε στο πρωτο ραντεβου .....αλλα απο την αρχη που καθομασταν στη καφετερια και μιλουσαμε ...το σωμα του ηταν γυρισμενο προς το δικο μου κ εψαχνε αφορμη να με αγγιξει.....το ιδανικο γ μενα στο πρωτο ραντεβου ειναι να σου δωσει ενα φιλι ( στο στομα ) ο αλλος οταν ειναι να σε αποχαιρετησει....αλλα αυτος ξεφυγε λιγο παραπανω απο οσο ηθελα..ηθελε να φασωθουμε...με φιλουσε κ στο λαιμο ....και ενω στην αρχη μου επιανε το χερι κ εκανε κτ γλυκουλιστικα στο τελος μεχρι το κ@λο πηγε να μ πιασει και μου τονισε κιολας οτι " ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ..."....
Κατευθειαν δλδ στο κοκό...νταξει ρε παιδια δν ειπα οτι ειμαι φουλ καψουρα κ κοβω φλεβα γ σχεση...αλλα λιγο εγκρατεια ...λιγη υπομονη παραπανω δεν βλαπτει...καλες οι εμπειριες αλλα εγω δν νιωθω τοσο ανετα απο τοσο νωρις με καποιον να το προχωρησω....θα ηθελα τουλαχιστον να μου το ελεγε στο τριτο-τεταρτο ραντεβου αυτο...ετσι ξενερωνω λιγο...και οκει εφοσον μ αρεσει το σκεφτομουν να δοκιμαζα ισως μπας κ προχωρουσαμε...αλλα ολα αυτα για τις εμπειριες κ τα ταμπου που μ ελεγε με παρεπεμψαν σε αλλου ειδους καταστασεις λιγο πιο αγριες γ μενα...(μεχρι κ σε παρτουζες πηγε το μυαλο μου) .....
Και το σκεφτομαι τωρα...η μαλακια ειναι πως οποιος μου αρεσει καπως ....με ξενερωνει κιολας...δεν μπορω να πετυχω τη κατασταση να μ αρεσει καποιος και ο αλλος να το παιξει το παιχνιδι στο τεμπο μου....
Θα ηθελα γνωμες κ απιπλεον θα ηθελα να ρωτησω τις κοπελες του φορουμ..αν υπαρψει τροπος στο πρωτο ραντεβου μια γυναικα να "περναει" εμμεσα στον αντρα μεχρι που φτανουν τα ορια της...για να καταλαβει ο αλλος και μεχρι που..του επιτρεπεται να προχωρησει...γτ αυτο που μ ειπε να με δει ρην επομενη φορα καπου που θα ειμαστε οι δυο μας ...ξεπερασε τη κοκκινη γραμμη των οριων μου και πηγε λιγο στη ζωνη ΤΖΙΖ...
αν θελετε να το συζητησουμε θα χαρω