Γεια σας κι από μένα, επέστρεψα μετά από λίγες μέρες δεν πιστεύω να σας έλειψα... Λοιπόν η εγχείρηση έγινε, όλα πήγαν καλά, η βαλβίδα σε μένα δεν είναι στο σημείο που είναι στους περισσότερους, ανάμεσα στο στήθος και λίγο παρακάτω, εμένα είναι αριστερά από το στομάχι, και αυτή η τομή είναι που με πονάει περισσότερο... Το χέρι μου από χθες με πονάει κατά διαστήματα, ο ώμος συγκεκριμένα ο αριστερός, η περιοχή που έχουν γίνει οι τομές έχει πριστεί αρκετά. Η αλήθεια είναι οτι πόνεσα με την όλη εγχείρηση, και πιο πολύ πόνεσα μέσα στο στομάχι-καρδιά-πνεύμονες, δεν μπορούσα να προσδιορίσω τι με πονούσε περισσότερο όταν βγήκα από το χειρουργείο. Ενιωσα μια δυσκολία στην αναπνοή, ίσως ήταν απότο σφύξιμο του δακτυλίου, και ακόμα δηλαδή δεν μπορώ να χασμουριθώ με όλο το οξυγόνο που έπαιρνα πριν την εγχείρηση, ίσως θα πρέπει να το συζητήσω με το γιατρό μου αυτό. Σήμερα πείνασα αρκετά, και πήρα το γιατρό και μου είπε οτι μπορώ να φάω γιαούρτι και έτσι έφαγα ένα danette και στάνιαρα κάπως :D
Τα πόδια μου τα δέσανε και εμένα όπως του Λάκη, αλλά ένας ωραίος γιατρός προθυμοποιήθηκε να μου τα βγάλει όταν με είδε στην καφετέρια την δεύτερη μέρα να καπνίζω, ε και δεν αντιστάθηκα φυσικά!!! :D
Πάντως μπήκα χειρουργείο στις 11 παρα τέταρτο και βγήκα στις 3 παρα τέταρτο, 4 ώρες ήμουν εντελώς ναρκωμένη, και μάλλον περίμενα στη σειρά για να με χειρουργήσουν, πάλι καλά γιατί αν ήμουν ξύπνια θα είχα πάρει το φορείο αγκαλιά και θα έτρεχα.
Θέλω να πω πως είμαι πάρα πολυ ευχαριστημένη από τον γιατρό μου και από την Κεντρική Κλινική, ήταν όλοι τους άψογοι!
Και φυσικά να ευχαριστήσω τα παιδιά από δω μέσα από το forum για την συμπαράσταση και το ενδιαφέρον τους που επικοινωνούσαν και επικοινωνούν συνεχώς μαζί μου για να μαθαίνουν την πορεία μου...