Καταρχήν καλησπέρα! Με λένε Μαρία και είμαι από Θεσσαλονίκη! Είμαι 20 ετών και αισίως....135 κιλά τα οποία δεν μου φαίνονται (με κάνουν γύρω στα 100 όλοι!).
Είχα σκεφτεί τον δακτύλιο και με όσους γιατρούς μίλησα στη Θεσσαλονίκη μου είπαν όχι δακτύλιο στην ηλικία μου και μόνο μπαλονάκι!!!!
Κατέληξα να ξεκινήσω με μια δίαιτα και απλά να προχωρήσω όσο πάει μόνη μου και αν δεν τα καταφέρω να πάω τότε για κάποια χειρουργική λύση...
Φοβάμαι ότι και πάλι δεν θα πετύχει όμως χαίρομαι που βρήκα εσάς και τουλάχιστον θα έχω κάποιον - ελπίζω- που θα με ακούει και θα μπορεί να μου δώσει κουράγιο...!!!!
Λέω να αρχίσω με κάποια δίαιτα που έχω ενός διαιτολόγου που είναι στις 1000 περίπου θερμίδες.....Εσείς τι λέτε; Είναι από προηγούμενη φορά που είχα προσπαθήσει και δεν.... Πάντως ανασταλτικός παράγων είναι και το οικονομικό για την εγχείρηση... Τέσπα , θα χαρώ πολύ να αποκτήσω φίλους που με καταλαβαίνουν και δεν με κοιτάνε λέγοντας μου "Ρε Μαράκι σε αγαπάμε, ράψτο το ρημάδι να χάσεις!!!!!!!". Έλα και συ και χάσε 70 κιλά έτσι και μετά να το κάνω και εγώ!! Λες και ξέρουνε πως είναι. Πώς είναι όταν είσαι στο σχολείο και όλοι σε κοιτάνε με μισό μάτι και λένε ΑΑ Η ΧΟΝΤΡΗ και μάλιστα σε σχολείο ιδιωτικό που σημαίνει ότι όλες ήταν με τις ανάλογες αναλογίες!!! Και να μην μπορείς να φορέσεις τίποτΑ ΑΠΌ ΑΥΤʼ που θες και να ακούς από συγγενείς ότι είναι αμαρτία να είσαι τόσο χοντρή και στα κορίτσια της ηλικίας ταιριάζουν τα φουστάκια και όχι παντελόνες και μπλουζάκια θεόφαρδα.... Στην Β λυκείου μάλιστα ένα παιδί φρόντισε να μου φτιάξει τη διάθεση δίνοντας μου μια κάρτα από τα BOdyline!!!!!!!
Τόσο κλάμα που έχω ρίξει εγώ δεν νομίζω να το έριξε καμιά κοπέλα αδύνατη για το λόγο ότι όλοι την αντιμετώπιζαν σαν ένα κορίτσι "διαφορετικό" που δεν μπορούσε φυσικά να ακολουθήσει σε όλα!!!!!
Τέσπα!!! ΒΑΡΕΘΗΚΑ!!! ΦΤΑΝΕΙ!!!! Θα ξεκινήσω και ότι καταφέρω!!!!!! Ότι να ναι, και δυο κιλά είναι δυο κιλά!!!!!!
Τι κι αν όλο μου το σώμα είναι μέσα στη ραγάδα, τι και αν δεν έβαλα ποτέ μου κοντά μπλουζάκια και κοντά παντελόνια,τι και αν αδυνατίσω θα μαι μέσα στη ραγάδα... ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΩ και αυτή τη φορά θα το πετύχω όσο καιρό και αν πάρει! Τι σκατά, 20 χρονών είμαι, μπορώ να το κάνω... και αφού όλοι τα καταφέρατε... λίγη από τη δύναμη σας να έχω και θα τα καταφέρω και εγώ.....
Συγγνώμη αν σας χάλασα τη μέρα με αυτά που είπα.... ΝΑ είστε όλοι καλά, ΣΑΣ ΘΕΩΡΩ ΤΡΟΜΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟΣΑ ΚΙΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ! Μαρία, Θεσ/νικη