ΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ??
TextText
Γεια σε όλους!
Είμαι καινούργια στο club! Ψάχνω για πληροφορίες για πλαστική εγχείρηση και καλούς γιατρούς... και οικονομικούς μια που είμαι φοιτήτρια. Υπάρχουν καλοί πλαστικοί στο ΙΚΑ? Οταν έχεις να κάνεις μια σοβαρή επέμβαση, μάλλον φοβάσαι το δημόσιο...
Εκανα εγχείρηση στο στομάχι το 2002. Τότε ζύγιζα 241 κιλά και με είχε πιάσει η μαύρη απελπισία. Ειδα τον γιατρό μου από την εκπομπή της κ. Δρούζα και πίστεψα ότι αυτή ήταν η μόνη σανίδα σωτηρίας μου, όπως και αποδείχτηκε. Σκεφτόμουν ότι στην κατάσταση μου, καλύτερα να έδινα την τελευταία μάχη και να κέρδιζα, ή να έχανα. Ποιος ο λόγος να συνέχιζα να ζω, αφού ένιωθα και ήμουν τόσο δυστυχισμένή;
Σήμερα είμαι 88 κιλά και παλεύω να χάσω τα τελευταία κιλά που μου απέμειναν. Η ζωή μου καλυτέρεψε κατά πολύ και η περιπέτεια που πέρασα με έκανε δυνατή. Συνειδητοποίησα επιτέλους ορισμένα πράγματα που προηγουμένως δεν μπορούσα. Πέρασα από πολλές ψυχολογικές διακυμάνσεις, αφού ο ρατσισμός προς τους παχύσαρκους είναι ιδιαίτερα έντονος. Ακόμη και τώρα καταλαβαίνω πως μόνο το βέλτιστο αποτέλεσμα θα με κάνει να αισθανθώ καλύτερα και όπως αξίζω να αισθάνομαι.
Για αυτό το αποτέλεσμα είναι απαραίτητη η πλαστική εγχείρηση. Για αυτό θέλω να ρωτήσω τα μέλη αν γνωρίζουν για αυτού του είδους τις πλαστικές επεμβάσεις, που κυμαίνονται οι τιμές και κατα πόσον θα μπορούσα να εμπιστευθώ ένα δημόσιο ίδρυμα υγείας. Επισης, πόσο είναι το διάστημα ανάρρωσης, σε πόσα μέρη γίνεται μια τέτοια επέμβαση και ποια η διαφορά του πριν και του μετά. Ολα αυτά είναι ερωτήματα που με απασχολούν!
Σας ευχαριστώ γισ τις απαντήσεις σας εκ των προτέρων!
Greekgirl80- Νικολέτα