Γεια σας,
ειμαι η Στελλα. ειμαι 18 ετων, εχω υψος 1,58 και δεν ξερω ποσα κιλα ζυγιζω γιατι εχει να ζυγιστω πανω απο 1 χρονο. την τελευταια φορα που ανεβηκα σε ζυγαρια ημουν 58 κιλα και απο την καταθλιψη που επαθα εχασα 8 κιλα μεσα σε ενα μηνα. απο τοτε δεν εχω βρει τις ισοροπιες μου. οταν καταλαβα πως αρχισα να παιρνω ξανα βαρος βρηκα αλλη διεξοδο στο προβλημα. Τωρα οι φιλοι μου λενε πως εχω χασει αρκετα κιλα αλλα εγω δεν τους πιστευω γιατι λενε ψεματα, βλεποντας τον εαυτο μου δεν εχω καμια διαφορα απο πριν. Δεν εχω ανορεξια γιατι δεν ειμαι λεπτη αλλα κατα καιρους με πιανουν κρισεις και δεν τρωω καθολου ή οτι φαω το κανω εμετο.. οι γονεις μου δεν ξερουν τιποτα και γι' αυτο μπροστα τους τρωω κανονικα..
απο μικρη ειχαι πολυ γυμνασμενο σωμα, και ακομα εχω ομως απο τοτε που εχω αυτα τα προβληματα με το φαγητο καταλαβαινω πως ισως να εχω χασει αρκετο μυηκο βαρος γιατι κουραζομαι πολυ πιο ευκολα απο πριν και δεν εχω δυναμη να κανω τιποτα.
Θελω να χασω πολλα κιλα. ομως δεν θελω να νιωθω συνεχεια κουρασμενη. εχω εξετασεις πολυ σημαντικες και καθοριστικες για το μελλον μου και πρεπει να τα παω καλα.
αυτα για μενα.
φιλια
xxxx