na mai ki egw....mia akoma istoria vameni me mpoliko kserato sti lekani tis toualetas...apo mikri imoyn paidi paxoylo...oxi apo ayto poy to mpoykwnei i mana toy alla ayto poy toy pairnei to fai apo to xeri...(dioti afoti giati kai epeidi to paxos sto soi mas pigainei anantam papantam)...otan imoyn foititria ksekinisa tin voylimia...gia dio xronia anastenaze i lekani. siniltha gia alla 5 xronia...kai na mai kai pali stin idia katastasi. to ksepernaw gia kana mina kai nato petietai pali mprosta moy. eimai 85 kila me ipsos 1,73 ...thimamai na kanw ti diaita tou kotopoyloy sta nipia akoma...exw ksekinisei gymnastirio, paw gia kolimpi, ta exw me enan theo poy me latreuei kai egw episis....ela omws poy otan moy erxetai i voylimia o filos moy ginetai exthros moy kai milaw san oxia apo ta neyra moy poy dn me afinei na kanw meto.....den thelw na gimnazomai na ntinomai na vafomai oyte kan na plenomai....se aytit fasi eimai twra.....xriste moy egwkentrismos poy me katalamvanei otan faw....moni skepsi KSERNA TA OLA.oyf.poy tha paei