Με αφησε ενω ετοιμαζομασταν για Γαμο
Καλημερα σε ολους
Θελω να μοιραστω μια εμπειρια μου μαζι σας η οποια με εχει καταστρεψει πραγματικα. Ημουν σε μια σχεση τα τελευταια 4 χρονια με τον ανθρωπο αυτο ειχαμε περασει παρα πολλα το πληρωμα του χρωνου μας εφερε να συζηταμε για γαμο και παιδια κλπ. Μεχρι και που ορισαμε ημερομηνια για να γινει ο γαμος το μερος κλπ. Πριν απο μια εβδομαδα μετα την προταση γαμου με φωναξε σπιτι της και μου ανακοικωσε πως τα πραγματα δεν ειναι ετσι οπως θα ηθελε και λογω της δικης μου περιεργης συμπεριφορας (γρινιες κλπ) μου ζητησε να διαλυσουμε την σχεση μας. Εγω δεν παρακαλεσα απλα την ρωτησα εαν ειναι τοσο συμαντικα ολα αυτα που θα χαλασουν το υπολοιπο της ζωης μας η υπαρχει περιπτωση να προχωρησουμε και να τα διορθωσουμε. Μου ειπε πως δεν θελει να μου απαντησει ωστε να ειναι απολυτα ωριμη και σοβαρη οταν θα μου δωσει την απαντηση της.
Το θεμα ειναι οτι εγω δεν μπορω με ΤΙΠΟΤΑ να την ξεπερασω και να προχωρησω τη ζωη μου ολα ηταν γυρω της εγω εδινα και τη ζωη μου για εκεινη. Πραγματικα δεν ξερω το τι να κανω εχει πηξει το μυαλο μου δεν μπορω να κανω απολυτως τιποτα. Εχετε κατι να μου προτινετε ωστε να ζησω?
Να ασχοληθω μαζι της η να την αφησω?
Να την παρω τηλεφωνο η οχι?
Να της εκδηλωσω την αγαπη μου η Οχι?
Τι να κανω?
Ευχαριστω πολυ για ολα