Να κάνω μία ερώτηση για ένα θέμα που με καίει και σίγουρα όχι μόνο εμένα. Τα ρούχα που αγοράζετε σας αρέσουν? Αγοράζετε ρούχα γιατί το διασκεδάζετε ή γιατί πρέπει.... Τι εννοώ, ότι εγώ αγοράζω ρούχα από ανάγκη γιατί δεν μπορώ να πηγαίνω στη δουλειά με φόρμες. Και καλά ρούχα αγοράζω όταν έχω μία υποχρέωση και δεν μπορώ να βάλω τα ρούχα της δουλειάς. Κατά τα άλλα η αγορά ρούχων για μένα τουλάχιστον είναι βαρετή και ψυχοφθόρα γιατί όποτε πάω για ψώνια πρέπει να υποστώ την εικόνα μου στον καθρέπτη με τα XXXL ρούχα, τα οποία δεν είναι και του γούστου μου αλλά δεν βρίσκω ρούχα στα μαγαζιά που μου αρέσουν και δίνω και ένα κάρο λεφτά για ρούχα που τελικά τα αγοράζω με το ζόρι και δεν μου αρέσουν..... Σας στέλνω κάποια site από κάποιες εταιρίες που ψωνίζω, αν ξέρετε και κάποια άλλα please ενημερώστε.... Α, έχω ψωνίσει και από τους Κινέζους XXL μπλούζες με 12 Ευρώ, μια χαρά μόνο που βρεις μόνο κανά δυο που φοριούνται......Και από την Λαϊκή φόρμες.....
www.vertice.gr
www.phenomeno.gr
www.justperfect.gr
Mara Martini (δεν έχω βρει το site)
www.ullapopken.gr (από εδώ δεν ψωνίζω είναι το μόνο μαγαζί που μου είναι μεγάλα τα νούμερα)