Κέντρο αντιμετώπισης διατροφικών διαταραχών ΑΝΑΣΑ
Καλησπέρα σε όλους!
Την Τετάρτη επισκέφθηκα για πρώτη φορά το κέντρο ΑΝΑΣΑ στη Λεωφ. Συγγρού. Ιδρύθηκε με πρωτοβουλία της Ζέτας Δούκα η οποία έπασχε για πολλά χρόνια από ανορεξία.
Αρχικά μου πήραν μια σύντομη τηλεφωνική συνέντευξη και μετά απο 5-6 μέρες μου τηλεφώνησαν και κλείσαμε ραντεβού. Δυστυχώς είναι ανοιχτό μόνο πρωινές ώρες οπότε χρειάστηκε να πάρω άδεια. Το κέντρο διαθέτει ομάδα από ψυχολόγους, διατροφολόγους, ειδικό παθολόγο και νομίζω και ψυχίατρο. Καθίσαμε σε ένα δωμάτιο με μια ψυχολόγο και μια διατροφολόγο. Η ψυχολόγος μου έκανε ερωτήσεις σχετικά με το πρόβλημά μου και κράταγε σημειώσεις. Της μίλησα όσο πιο ανοιχτά και αναλυτικά μπορούσα. Μίλησα και λίγο με τη διατροφολόγο. Η συζήτηση κράτησε περίπου 50 λεπτά. Ανανεώσαμε το ραντεβού μας για τις 20/11 οπότε και θα ξεκινήσει η θεραπεία αφού προηγουμένως κάνουν συμβούλιο κι αποφασίσουν τι πορεία θα πρέπει να ακολουθήσω. Δε με χρέωσαν τίποτα τουλάχιστον την πρώτη αυτή φορά.
Πιστεύω ότι έκανα καλά που πήγα εκεί. Έμεινα με θετικές εντυπώσεις πάντως.
Όταν ξαναπάω θα σας γράψω τι έγινε. Όποιος θέλει να επικοινωνήσει με το ΑΝΑΣΑ ας μου στείλει ένα U2U να του δώσω το τηλέφωνο.