ax....dystyxws....se lakouva epesa pali...
pali apo thn arxh....arxisa thn diaita....ola mia xara....wraia....meta hr8e h e3etastikh...stamathsa anagasthka na grafw kai sto forum....meta hr8e k mia strifogyristh xilopita.....paei h diata....
pali sta idia kila....eixa xasei k 2 pana8ema me....pame pali apo thn arxh dynata!!!kovw t kapnisma arxizw kai gymnastirio!!!!
Μετά από πολύ καιρό.....ξανά μαζί...
Είμαι πλέον 20 χρονών...και ακόμη το νούμερο 8 δεν έχει φύγει μπροστά από τα κιλά μου....
Δεν μπορώ να πώ ότι τα πράγματα έχουν μείνει ίδια σε σχέση με το σώμα μου βέβαια....έχω μετρήσει αρκετά σταθερά βήματα....έχω χάσει κάποια κιλά...ακούω πλέον πιο καλά το σώμα μου....άρχισα να γυμνάζομαι για ένα διάστημα...έχω μάθει να το εκτιμώ και να περνώ καλά πολύ πιο εύκολα...ενώ συχνά έχω και αυτοπεποίθηση :starhit: ....
Το τελευταίο διάστημα όμως αρκετά πράγματα με έχουν δυσκολέψει έτσι πήγε πίσω και η σοβαρή προσπάθεια να χάσω αυτά τα κιλά που με βαραίνουν κυρίως ψυχικά...δεν μπορώ να πειθαρχήσω σε κάποιο πρόγραμμα(όχι στερητικό...είπαμε ωριμάσαμε πια) και το πιο άσχημο για εμένα είναι ότι επέστρεψαν οι κρίσεις υπερφαγίας με πιο σταθερή μορφή γιατί ποτέ δεν απαλλάχτηκα από αυτές στα αλήθεια....
σκεφτόμουν συχνά το forum το τόσο καλά δομημένο και βοηθητικό αλλά για αρκετόοο χρονικό διάστημα δεν είχα καν internet...ελπίζω τα άτομα που μίλαγα όταν πρωτοεμφανίστηκα εδώ να έχουν πετύχει τον στόχο τους και να μπαίνουν μόνο για να βοηθάνε τα νέα μέλη με την εμπειρία τους..
επέστρεψα λοιπόν με την λογική ή αυτήν την φορά ή ποτέ 20άρισα είπαμε....
είμαι έτοιμη να βοηθηθώ και να βοηθήσω όπου μπορώ και γι΄αυτό ελπίζω να έχω σταθερή παρουσία σε σχέση με το πρόγραμμα μου που δεν μου το επιτρέπει και πολύ....
Καλή δύναμη για άλλη μια φορά σε όλους μας.....