reductil & binge eating disorder
Γειά σας....σκέφτομαι σοβαρά να αρχίσω τα reductil. Διάβαζα πρόσφατα μια μελέτη σε έγκυρο ιατρικό περιοδικό, με καλά αποτελέσματα σε άτομα με BED (με λίγα λόγια είναι τα άτομα που κάνουν βουλιμικά επισόδεια αλλά δεν καταφεύγουν σε εμετούς, καθαρτικά κλπ...). Εχω αυτό το πρόβλημα εδώ και πολλά πολλά χρόνια με αποτέλεσμα όλες μου οι προσπάθειες για αδυνάτισμα να πηγαίνουν στράφι...Ακόμα και όταν χάνω κιλά τα ξαναπαίρνω μετά από λίγο καιρό. Αυτή την περίοδο είμαι ιδιαίτερα στρεσαρισμένη επειδή δεν εργάζομαι και ταυτόχρονα έκοψα και το κάπνισμα. Το αποτέλεσμα είναι ότι τρώω ασύστολα και ασταμάτητα κάθε μέρα. Ενώ ξεκινώ κάθε μέρα με την υπόσχεση ότι θα τηρήσω κάποιο πρόγραμμα διατροφής, μέχρι το βράδυ τα έχω κάνει μαντάρα. Έχω δει ότι το reductil έχει δουλέψει σε άνθρώπους που είναι στο forum αλλά θα ήθελα να διευκρινήσω αν υπάρχει κάποιος ή κάποιοι που να είναι σε παρόμοια κατάσταση με εμένα και να τους έχει βοηθήσει το reductil. Ειλικρινά είμαι σε απόγνωση..Κάνω ψυχοθεραπεία χρόνια τώρα αλλά το θέμα αυτό παραμένει ακόμα ανοιχτό...Οποιαδήποτα βοήθεια ευπρόσδεκτη... Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων