γεια σας παιδιά!!! χαίρομαι που σας συναντώ έστω και ψηφιακά!!! όπως φαντάζεστε έχω και εγώ ως κοινό με σας μια διατροφική διαταραχή, αυτή της παχυσαρκίας.
Λεπτομερέστερα, ονομάζομαι Χρύσα και είμαι 19 ετών. πριν από 5 χρόνια ανακαλύψαμε πως πάσχω από το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών και άρχισα αντισυλληπτικά με οιστρογόνα. Πάντοτε ήμουν πιο δεμένο παιδί από τα υπόλοιπα αλλά τα χρόνια του λυκείου η κατάσταση έγινε πολύ σοβαρή . Μέσα σε 3 χρόνια πήρα χονδρικά 30 κιλά. Αφού πέρασαν οι πανελλήνιες αποφάσισα να απευθυνθώ σε ενδοκρινολόγο , αφού πρώτα κατανόησα ακριβώς ότι αφορά και στο σύνδρομο που έχω.
Τα κιλά αυτά ήταν αποτέλεσμα πολλών παραγόντων, του συνδρόμου αλλά και της ψυχολογίας μου. Έχοντας δουλέψει πολύ με τον εαυτό μου και μελετώντας εκτενέστερα ότι αφορά στη περίπτωσή μου αποφάσισα να κάνω μια νέα αρχή. Αφού με ξεσκόνισε κυριολεκτικά στις εξετάσεις αίματος αλλά και κάνοντας μέτρηση βασικού μεταβολισμού ξεκίνησα πριν από περίπου 1,5 μήνες δίαιτα. Είμαι πολύ ευχαριστημένη αφού έχω χάσει αρκετά κιλά και σχετικά εύκολα αφού προσαρμόστηκα πολύ καλά στα νέα δεδομένα .
Ήμουν όταν ξεκινήσαμε 112 κιλά. Τώρα είμαι 101 και συνεχίζω ακάθεκτη.
Λίγα πράγματα και για τη ζωή μου τώρα. Είμαι φοιτήτρια φιλολογίας στο παντεπιστήμιο αθηνών. Έχω μια υπέροχη σχέση κοντά 4 χρόνια , μια οικογένεια που είμαστε πολύ καλά, και ένα τρελο κολλητό που τον λατρεύω. Επίσης αγαπώ πολύ τα ζωάκια και ειδικότερα τα σκυλάκια και έχω ένα jack russell terrier , την Δαφνούλα.
Αυτά!!!! καλώς σας βρήκα λοιπόν!!!