Καλημέρα σε όλους! Είμαι 30 χρονών και αναρωτιέμαι μήπως τώρα τελευταία έκανα μια μεγάλη ανοησία. Καταρχήν να σας πώ ότι νιώθω να σχετίζομαι με πολλά από όσα διάβασα από φίλους και φίλες. Και εξηγούμε: την τρέχουσα είμαι 58 κιλά, με 1,72 ύψος. Ανέκαθεν έκανα δίαιτες, θα έλεγα σε ψυχαναγκαστικό βαθμό, γυμναζόμουνα εξαντλητικά, αλλά μέχρις εκεί. Δεν έκανα ποτέ εμετό, και δεν μετάνιωσα ποτέ για κάποιο γεύμα (μια που σχεδόν ποτέ δε παρεκτράπηκα). Και βέβαια ανέκαθεν με θεωρούσα χοντρή. Στο παρελθόν σε επίσκεψη μου σε διαιτολόγο πήρα μια διατροφή με την τριπλάσια ποσότητα από ότι συνηθίζω να τρώω, μόλις όμως σταμάτησα γυρνώντας στο δικό μου φτωχό διαιτολόγιο έφτασα 67 κιλά! Κατάφερα όμως και κατέβηκα στα 56 τα οποία παραβίασα πριν από 6 περίπου μήνες καταναλώνοντας γνωστά χάπια οπότε και έφτασα στα 53. Προσπαθώ πια να τα σταματήσω σε κάθε όμως απόπειρα βάζω απευθείας (και εξακολουθώντας να "υποτρέφομαι") 3-4 κιλά που πολύ φοβάμαι πως μπορεί να γίνουν και περισσότερα! Help! Πείτε μου παρακαλώ, επηρέασα μήπως το μεταβολισμό μου; (Χίλια συγνώμη για τη λογοδιάρροια : πρώτη και τελευταία φορά.)