Από τα 120 στα 55 και ξανά πίσω...
Γειά σας!!
θα ήθελα τις συμβουλές σας και τις γνώμες σας, ας αρχίσω ...
Λοιπόν εγώ από πολύ μικρός είχα τάσης παχυσαρκίας αλλά στα 15 μου μόνος μου έχασα 60 κιλά , πώς ; σταμάτησα απότομα το φαγητό , από 120 πήγα στα 55 μέσα σε 6 μήνες !
(βλέπετε σε αυτή την ηλικία αρχίζουμε να κοιτάμε κοριτσάκια , ε και εγώ τότε πείρα την πρώτη μου "χυλόπιτα" διότι όπως μου είπε ήμουν χοντρός)
Τα κιλά κατάφερα και τα κράτησα μέχρι τα 18-19 που τότε πήγα φαντάρος , εκεί άρχισα να παίρνω το κατήφορο , και πλέον όταν είχα βγει από εκεί είχα χάσει την μπάλα ...
Απο τα 55 που ήμουν σταθερά βγήκα από κει 90 και μετέπειτα η ζωή σαν φοιτητής πείρα άλλα 10 .. προσπάθησα να πάω σε διαιτολόγο αλλά αυτή ανά βδομάδα που έδινε τα ίδια και τα ίδια ...
ΘΕΛΩ να ξανά γίνω όπως ήμουν αλλά νιώθω πως δεν έχω την δύναμη όπως παλιά να τα καταφέρω !!
Τώρα η ζωή που κάνω ; Μπορεί να μην φάω τίποτα όλη μέρα και το βράδυ γύρο στης 12 να με πιάσει μια τρελή λιγούρα λες και είμαι υπνωτισμένος και πάω στο ψυγείο και σαβουρώνω οτι βρω..
Συγνώμη αν σας κούρασα , αλλά σίγουρα κάποιοι από δω σίγουρα θα έχουν κάποια λύση , ίσος κάποια Tricks κάτι...
Επίσης θέλω και τα σχόλια σας τις γνώμες σας ...
Ευχαριστώ για το χρόνο σας !!