δεν εχω φυγει ... απλα κανω διαλειμμα ...
καλησπερα σε ολους !!! εχω καιρο να γραψω εδω ... γενικως δεν θα λεγα οτι τελευταια ειμαι και πολυ "καλο παιδι" ... προσπαθω να προσεχω ... κιλα παιζει να χω βαλει , αλλα μονο κανα 2 γι αυτο δεν αλλαζω το τικερακι γιατι αυτο ειναι προσωρινο . Περναω μια δυσκολη φαση που μονο για διαιτα δεν ειμαι . Παραδιδω πτυχιακη σε λιγοτερο απο μηνα , η μερα εχει γινει νυχτα , ειμαι πολυ πολυ πολυ κουρασμενη σωματικα και ψυχολογικα . Κυριως ψυχολογικα . Απ την αλλη το αγορι μου λειπει στο στρατο αν και ο καιρος εχει περασει γρηγορα γενικως και απολυεται τον αυγουστο . Αλλα εχω κουραστει λιγο και με αυτο που λειπει συνεχεια δεν ειμαστε οπως τα αλλα ζευγαρια , να κανουμε πραματα μαζι , να περναμε πολυ χρονο μαζι ... μου λειπει και με κουραζει αυτο ... εχω μια συνεχη γρινια στο κεφαλι μου απο τους δικους μου για τα παντα , απο το τι ωρες δουλευω μεχρι το τι θα φαω τι θα κανω , που θα παω ... δεν καταλαβαινω τι τους εχει πιασει . Απο φαγητο γενικως , ενταξει , προσπαθω να μην υπερβαινω τα ορια ! αλλα ωρες ωρες ειναι δυσκολο ... υπαρχουν μερες (οπως σημερα πχ) που δεν εχω καθολου ορεξη να φαω λογω αγχους (ναι το παθαινω αυτο , οταν εχω πολλη δουλεια η ορεξη παει περιπατο) . Για παραδειγμα σημερα ,επειδη κοιμηθηκα κιολας καποιες ωρες το πρωι λογω του οτι ξενυχταω πολυ τελευταια , εχω φαει μονο ενα τοστ με ενα ποτηρι γαλα για πρωινο , 1 καφε το απογευμα με 2 κουλουρακια και τωρα το βραδυ ενα σουβλακι καλαμακι . Αυτα . Απτην αλλη καποιες φορες τσιμπολογαω το βραδυ οσο κανω δουλεια περισσοτερο ομως απο αφηρημαδα , οχι απο πεινα .. επισης εχω ξαναρχισει λιγο να καπνιζω , παλι στα πλαισια του οτι με βοηθαει να συγκεντρωνομαι ... γενικως εχουν γινει ολα ανακατα ! φυσικα χρονος για γυμναστηριο μηδεν . Ολη τη μερα ειμαι πανω απο ενα καβαλετο και ενα σχεδιαστηριο και καποια στιγμη στο κρεβατι μου ... νευρα οσα δεν παιρνει ... νερα δεν πινω σχεδον καθολου ... ουφφφφ !!!! ρε παιδια για πειτε καμια ιδεα να μπορεσω να μπω σε ενα προγραμμα . Να κοπουν τα ξενυχτια τουλαχιστον για κανα μηνα ακομη αποκλειεται , δεν εχω χρονο ! παιζει να χω βαλει 1-2 κιλα , δεν το βλεπω στα ρουχα μου (γι αυτο λεω οτι ειναι μονο 1-2) αλλα το νιωθω γενικως ... ακομη και στη διαθεση μου !!! αλλα δεν ξερω αν μπορω να κατι σε αυτη τη φαση , ειμαι πολυ περιεργα ... απλα θελω να κρατησω μια ισορροπια για λιγο και μετα να ξανασυνεχισω αλλα δεν τα καταφερνω πολυ καλα ... :'( :(