-
τωρα θελω να φαω ενα....
εμπνευση για αυτο το θεμα μου εδωσε η βισση που σε μια συνεντευξη της παλια ειχε πει οτι κανει την εξης διαιτα"οτι θελει να φαει, το παιρνει, το μυριζει και μετα το δεινει στον καρβελα και το τρωει διπλα της. και χοτραινει λεει κι αυτη με τα ματια και τη μυτη και ειναι σαν να το εφαγε η ιδια"
λοιπον τι λετε?? να κανουμε και εμεις ετσι...
οτι θελουμε να φαμε να το γραφουμε εδω, να το περιγραφουμε και να χορταινουμε στην ιδεα του μονο!
-
και αρχιζω πρωτη εγω
θελω να φαω πατατες τηγανητες! ναι τετοια ωρα!
τις πλενω,τις κοβω,τις τηγανιζω τις σερβιρω σε πιατο, παιρνω και ενα μεγαλο κομματι φετα ριχνω και ριγανη απο πανω και τις τρωω!!μιαμ μιαμ!!!
και ετσι χορτατη και ευχαριστημενη παω για υπνο! καληνυχτα!
-
χαχαχαχαχαχαχα
φάτε μάτια ψάρια
κι εγώ το κάνω!!:)
-
Θα θελα μια ζεστη ζαμπονοκασεροπιτα τραγανη με το τυρακι να τρεχει και ενα σοκολατουχο γαλα!!!
-
Κρέπα σοκολάτα με nutella!
-
Swiss burger απο τα Simply Burgers
-
Αυτό το κάνω κι εγώ και μάλιστα με πάθος!
Έχω να πω όμως ότι είναι βασανιστικό. Παρόλα αυτά το κάνω κι ας μου τρέχουν τα σάλια. Όχι τίποτα άλλο, νόμιζα πως είμαι η μόνη με αυτές τις εμμονές.
Τώρα βέβαια είναι πρωί και δε θέλω πολλά πολλά. Συνήθως όμως είναι στάνταρ αυτά που θέλω και όλα "διαίτης". Συνήθως λοιπόν θέλω να φάω λουκάνικο χωριάτικο με πατάτες τηγανιτές και τριμμένο κεφαλοτύρι να λιώνει (πολύ λάιτ)!, παστίτσιο, κανελόνια, λουκουμάδες με λιωμένη σοκολάτα, παγωτό βανίλια! Όταν δε, φαντάζομαι ένα τραπέζι στρωμένο με όλα αυτά και εμένα στην κορυφή να κραδαίνω τα μαχαιροπήρουνα, είναι τόσο ζωντανή η φαντασίωση που χαμογελάω κιόλας! Τι να πει κανείς για το ψώνιο της αλληνής! Και το θλιβερό της υπόθεσης είναι πως, ενώ κατάφερα και πήρα τόσα κιλά, ούτε μια φορά δεν πραγματοποίησα αυτό το φανταστικό τραπέζι!
-
Βασικα εγω παντα θελω να φαω ενα γλυκο.Ειτε ειναι καρυδοπιτα με παγωτο, ειτε ειναι κορμος (μωσαικο) ψυγειου...Γλυκο!ΟΥΑΑΑΑΑ!:P
-
Μια βάφλα με μερέντα και παγωτό βανίλια στο τραπέζι 5, παρακαλώ..!σλουρπ....
-
Μόνο μην κάνουμε αυτό που κάνουνε οι ηθοποιοι και μοντέλες που το ετοιμάζουν το μυρίζουν και μετά το πετάνε! Το θεωρησα απίστευτα ανήθικο αυτό, τη στιγμή που ο μισός πλανήτης πεινάει και όταν το διάβασα έτσι μου ήρθε να στείλω γράμμα στο γραφείο της να τη στολίσω κανονικότατα:)
Αν έτρωγα κάτι πάντως τώρα θα ήθελα μια γρανίτα παγωμένη! Έχω λιώσει από το πρωί στον ήλιο, μάλλον γι αυτό, χιχι
-
Εγω θελω μια σοκολοτοπιτα γαλακτος..... ;)
-
μία τούρτα. με μεγάλο κουτάλι, της σούπας.
-
Ελπίζω να μην το παρεξηγήσετε αυτό που θα πω αλλά γέλασα πάαααρα πολύ μ' αυτό το τόπικ- ειδικά με την Ava που "κραδαίνει" τα μαχαιροπήρουνα! Θεϊκό! :D :D :D
-
μια πιτσα σπεσιαλ και μια μαυρη μπυρα!!
-
.... ΒΟΔΙ ολόκληρο, με την πείνα που' χω!