Εψαξα να βρω καποιο σχετικο τοπικ αλλα δεν βρηκα και ειπα να ανοιξω ενα για να μοιραστω μαζι σας την εμπειρια της πρωτης μου μερας γιατι ως γνωστον η καλη μερα απο το πρωι φαινεται :)
Λοιποννννν χθες ηταν η πρωτη μου μερα στο φορουμ και στο προγραμμα διατροφης μου, αλλες φορες που προσπαθησα το ιδιο μεχρι το απογευμα ειχα παραιτηθει της προσπαθειας νιωθοντας ενα τεραστιο αγχος και μονο με τη σκεψη της αποτυχιας.
Χθες ομως το απογευμα που αρχισα να νιωθω "καπως" μου ηρθε στο νου μια συζητηση που ειχα με τον καλο μου για το ποσο ΔΕΝ αγαπω τον εαυτο μου, τι εκανα??? ντυθηκα στολιστικα και πηγα σε ενα εμπορικο κεντρο που εχω εδω κοντα ...εκανα τα ψωνια της εβδομαδας και μετα απο αρκετη ωρα που χαζεψα στον διαδρομο με τις απογορευμενες λιχουδιες εφυγα και πηγα στο διαδρομο με τα καλλυντικα :) κολλησα στις "θαυματουργες" κρεμες που σου αφαιρουν ποντους, εξαφανιζουν κυταριτιδα κλπ κλπ ,παντα σκεφτομουν οτι ειναι πεταμενα λεφτα ολες αυτες οι κρεμες, παρολα αυτα μου εκανα δωρο μια κρεμα με ενα εξαρτημα μασαζ σκεπτομενη οτι ακομα κι αν ειναι πεταμενα λεφτα και δεν θα κανουν τιποτα απολυτως στο προβλημα μου ειναι καλυτερο να πεταω τα λεφτα μου σε κατι που θα μου τονωσει την αυτοπεπιθεση παρα σε κατι που απλα θα μου προσφερει θερμιδες και απολαυση 1 λεπτου!!!
Τελικα για μενα ειναι οντως θαυματουργα ολα αυτα τα προιοντα ομορφιας ...οχι στο σωμα αλλα στη ψυχολογια μου, επεστρεψα σπιτι και ασχοληθηκα με μενα ενιωσα οτι αγαπω λιγο περισσοτερο τον εαυτο μου δινοντας του χρονο, κοιμηθηκα και ξηπνησα με χαμογελο και φοβερο κουραγιο να συνεχισω .....