Quote:
Originally posted by deppy
εχω περιστατικο φιλης,οπου εβγαινε 4 μηνες με καποιον πανεξυπνο αντρα,35 χρ,με τη δουλια του,καθηγητης,με το αμαξι του,με τα ταξιδια του και γενικα δεν διαπιστωσε τιποτα..εκτος...στα ερωτικα δε ν τραβαγε..δεν υπηρχε μεγαλη στυση.Σε καποια φαση,πριν λιγες βδομαδες,πηγαν εκδρομη,και με ταραξε σε κλησεις,οτιο δικος της εγινε τουρμπο ερωτικα,μεγαλωσε ..!!το π..λι τουκτλ. αλλα..παραλληλα,τον επιανε να μιλα μονος,σε τοιχους,πανω απτον ωμο του ,και στο φαγητο,σηκωνε το ποτηρι και εκανε \"στην υγεια σου\" σε..αδειες καρεκλες..
μπορει να ειναι σχιζοφρενεια..??
ερωτηση¨:τοσο πολυ τελεια ειναι τα φαρμακα που τα κρυβουν ολα??
κινδυνευει να χωρισει??
Θα απαντήσω στην πρώτη σου ερώτηση-σημ:πολύ καλή η υπογραφή σου και έρχεται σε αντίθεση με προηγούμενά σου λεγόμενα.Ναι μπορεί να είναι και σχιζοφρενής...Στην τελευταία ερώτηση:Γιατί να κινδυνεύει να χωρίσει;;Αυτός θα την χωρίσει ή αυτή αυτόν;Και θα χωρίσουν στάνταρ;;Όσο για το πόσο τέλεια είναι τα φάρμακα δεν ξέρω αλλά δεν νομίζω πως τις βαριές περιπτώσεις δεν τις καταλαβαίνεις....Νομίζω πως είναι εμφανές στο βλέμμα του άλλου....Μπορεί με τα φάρμακα να μην έχουν καμία εμφανή εκδήλωση των ψευδαισθήσεων τους αλλά η όλη τους εικόνα σε προδιαθέτει..τουλάχιστον στις περιπτώσεις που εγώ συνάντησα...