Quote:
Originally posted by kaitoula
Γεια σας.Είμαι η καίτη και είμαι 17 χρονών,90 κιλά και ύψος περιπου 1.71.Εχω προβλημα με τα κιλα μου και παντα ηταν η αιτια να με κοροιδευουν.Νιωθω ασχημα...Δεν εχω αγοι μεχρι τωρα και πολλοι με κοροιδευουν για αυτο κανοντας με να νιωθω χαλια.Εχω περασει πολυ δυσκολες στιγμες που δεν θα τις πιστευετε...Πως μπορειατι να με βοηθησετε?
Kaitoula καλωσηρθες.Πρωτα να σου πω οτι συμφωνω με τη Ciciliana, μακρια απο στερητικες διαιτες.Πιστεψε με ολοι εδω εχουμε δεχθει ρατσισμο.Εμενα ομως αυτος ακριβως ο ρατσισμος με πεισμωσε να χασω τα κιλα μου.Οσο ημουν στον κοσμο μου και με κοροιδευαν χωρις να το ξερω δεν ασχολιομουν με τη διατροφικη διαταραχη μου.Οταν με ταρακουνησαν οι αλλοι τοτε το πηρα αποφαση.Θα σου πω να συμβουλευτεις ενα διαιτολογο και πανω απο ολα να βαλεις πεισμα να τα καταφερεις.Η επιτυχια μιας διαιτας εξαρταται πιο πολυ απο τη θεληση, το μυαλο μας και απο την κατανοηση οτι πρεπει να αλλαξουμε τη συμπεριφορα μας απεναντι στο φαγητο.Δες ποσες κοπελες εχουν καταφερει να χασουν κιλα εδω μεσα και παρε κουραγιο γιατι κι εσυ μπορεις να τα καταφερεις.