Το ποδήλατο ήταν πάντα το αγαπημένο μου ''παιχνίδι'' σαν παιδί... έκανα πολλά χιλιόμετρα, αλλα το χρησιμοποιουσα κυρίως για να μετακινηθώ από το ένα χωριό στο άλλο για να πάω φροντιστήριο αγγλικών. Τι αέρα έχω φάει, τι βροχή τι κρύο αλλα τι ήλιο κ ζέστη δε λέγεται!!!!!
Είχα θυμάμαι ένα γαλάζιο carrera αγωνιστικό!!! Πανέμορφο ήταν!!!!
Σήμερα αγόρασα μετά από 15 χρόνια και πάλι ποδήλατο!!! Ο σκοπός μου είναι να καταργήσω τη μετακίνηση μου μεσα στη πολη με το αυτοκίνητο... κ οχι μόνο μέσα στη πόλη!!!
Έβαλα κ ενα καθισματάκι για τον μικρό... κ ανυπομονώ να ξεκινήσω τις ποδηλατάδες μου!!!
Στην Κόρινθο, τη πόλη μου δηλαδή, έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια από τον Δήμο με ποδηλατόδρομο ενώ παρέχουν δωρεαν ποδήλατα πόλης σε όποιον ενδιαφέρεται να μετακινηθεί με αυτό το υπέροχο οικολογικό μέσο μεταφοράς.
Τα οφέλη είναι πάρα πολλά και εγω από εδω και πέρα το αυτοκινητο θα το ξεχνάω στο γκαραζ!!!!:spin:
Σε όποιον αρέσει αυτο το υπέροχο μέσο αθλησης και μεταφοράς και το χρησιμοποιεί ή σκεφτεται να ξεκινήσει αυτό το τοπικ θα είναι το σημείο συνάντησής μας. Να λέμε τα νέα μας, τις διαδρομές μας, τα μυστικά μας και φυσικά να μοιραζόμαστε τις εμπειριες που μας προσφέρουν οι ποδηλατάδες μας!!!
Συγχωρέστε με για την πολυλογία... είμαι απλά ενθουσιασμένη!!!:starhit::starhit::st arhit::starhit: