Γεια σας, ειμαι καινουργια στο φορουμ..
εχω προβλημα (και πολυ μεγαλο ψυχολογικα) με το βαρος μου αλλα και το κακο οτι δεν εχω υπομονη...
ετσι ενω χανω ενα δυο κιλα λογο πολλων ασταθιων συναισθηματικων αντι να τα κρατησω και να χασω και αλλα τα ξαναπαιρνω..
Τεσπα εδω μπηκα, γιατι πολλες φορες με εχετε βοηθησει με τις εμπειριες που αναφερεται για διαφορα σκευασματα που εχετε δοκοιμασει (και εκαναν λιγο η καθολου την δουλεια τους.)
ανακαλυψα ενα ροφημα που υποσχεται πολλα (φυσικα δεν περιμενω οτι υποσχεται.αλλα θα ημουν ευχαριστημενη και ε τα μισα)
και δεν εχω δει καμια συζητηση γαυτο.. ετσι ειπα να σας γραψω εγω την δικη μου εμπειρια και κατα ποσο αυτο θα κανει τη δουλεια του...
το ροφημα λεγεται Νeera, και ειναι σιροπι σφενδαμου και σιροπι δεντρων φοινικα. το ανακατευεις με λεμονι και πιπερι καγιεν και για μια εβδομαδα - 10 μερες τρεφεσαι αποκλειστικα με αυτο (η αντικαθιστας καποια γευματα)
υποσχεται το συγκεκριμενο 5-10 κιλα μειον σε δεκα μερες.
η αληθεια ειναι οτι εγω δεν το πιστευω.. αλλα επειδη διαβαζοντας ενα βιβλιο ( Μπομπ Νατζεμυ-αν τον γνωριζετε, ειναι πνευματικος δασκαλος) προτινει για αποτοξινωση/νηστεια ενα μιγμα με σιροπι σφενδαμου, λεμονι και καγιεν (οχι το σκευασμα το συγκεκριμενο το Νeera-δεν το αναφερει μεσα). επειδη λοιπον εμπιστευομαι τον Νατζεμυ, και οταν πηγα στο μαγαζι να ζητησω σιροπι και τους ανεφερα τη χρηση που ηθελα, μου προτιναν (για καλυτερο αυτο.) ετσι εφτασα στην αποφαση να το δοκοιμασω.
θα το αγορασω σημερα. θα το ξεκινησω απο αυριο. και θα σας ενημερωσω.