Quote:
Originally posted by lessing
Μετα απο καλη προσπαθεια στην αρχη του καλοκαιριου ξανακυλησα πηρα πισω τα 2 κιλα που ειχα χασει κ συνεχεια σκεφτομαι το φαγητο κοινως εχω παραδοθει.Ταχω κανει κ ταχω ξανακανει ολα αυτα τα πανω κ κατω.Ζηταω βοηθεια κ συμπαρασταση.Η διαιτολογος που παω εχει ξυνισει τρομερα κ μου λεει -αν συνεχισω ετσι τι θα γινει σε 5 χρονια;-Δικιο εχει αλλα ο τροπος της δεν με βοηθαει καθολου.Απλως τρωω υπερβολικα μετα τις παρατηρησεις!!
lessing αυτό που γράφεις το έχουμε περάσει όλοι λίγο πολύ εδώ μέσα.Μην εγκαταλείπεις τον αγώνα σου εκεί είναι το κόλπο όλο,ακόμα και αν τα πήρες πίσω ξανά κάνε το πρόγραμμά σου σα να μη συνέβει ποτέ.Τώρα όσον αφορά τη διαιτολόγο σου πρέπει να σου περάσει το σωστό μήνυμα με τον ανάλογο τρόπο,ένας διαιτολόγος πρέπει να γνωρίζει πώς να φέρεται στους πελάτες της και πώς να τους πείθει να συμβαδίσουν μαζί αυτόν το δύσκολο δρόμο της δίαιτας.Εγώ προσωπικά αν ο διαιτολόγος δε με εμπνέει δεν προχωρώ,είναι θέμα εμπιστοσύνης και το πόσο άνετα νοιώθεις μαζί του-της.Κάτι σαν τον ψυχολόγο ένα πράμα.