Δεν βρίσκω ρούχα στο νούμερο μου
Δεν ξέρω αν το έχει παρατηρήσει κανείς/καμμία άλλη αλλά έχω την εντύπωση πως τα ρούχα βγαίνουν όλο και μικρότερα κάθε χρόνο.Και δεν το λέω επειδή παχαίνω εγώ αφού στα 88-95 κιλά είμαι χρόνια τώρα και θυμάμαι πως παλιότερα έβρισκα να ψωνίσω.
Χρησιμοποιώ και μαγαζί με μεγάλα μεγέθη με την διαφορά οτι εκεί τα ρούχα μου έρχονται πολύ ριχτά άσε που λογω της ηλικίας μου καμμιά φορά θέλω πιο νεανικές γραμμές.
Για μαγαζιά τύπου Berska δεν το συζητάω που το xlarge τους αντιστοιχεί στα 70 κιλά.
Πέρσι το χειμώνα(στα 87 κιλά) όργωσα το μισό Πειραιά δοκιμάζοντας xxxxlarge καμπαρντίνες χωρίς να βρω καμμία κι όταν έκανα το λάθος να πω σε μια πωλήτρια ότι οι φόρμες των ρούχων είναι πλεον πιο στενές αφού ήμουν τακτική πελάτισσα εκεί κι έβρισκα παλιότερα νούμερα με κοίταξε λες και ήμουν η υστερική χοντρή που τις φταίνε οι άλλοι για τα κιλά της.
Δεν ξέρω μπορεί και να είμαι αλλά το γελοίο είναι πως στο μαγαζί με τα μεγάλα μεγεθη μου είπανε πως δεν φερνουνε τόσο μικρά νούμερα.Δηλαδη όταν πέφτω κάτω απο τα 95 κι αν δεν φτάσω τα 75 δεν έχω απο που να ψωνίσω:smirk: