Quote:
Originally posted by Maeve
Γεια σας, είμαι και εγώ νέο μέλος αλλά όπως και κάποιοι από εσάς το θέμα παχυσαρκία με απασχολεί χρόνια τώρα. Μάλιστα είχα φτάσει τα 86 Kg και τότε άρχισα να τρελαίνομαι! Έκανα την δίαιτα Cambridge- δεν ξέρω αν την έχετε ακουστά και μέσα σε 5-6 μήνες έφτασα τα 64 Κg. Δυστυχώς τώρα πήγα στα 71 Kg ( μέσα σε 6 μήνες έβαλα 7 kg) και άρχισα να τρελαίνομαι πάλι γιατί τρέμω να επιστρέψω πίσω στα παλιά.
Δυστυχώς δεν μπορώ να ξεκινήσω ξανά την δίαιτα Cambridge διότι είναι πανάκριβη και το πρόγραμμά μου στο πανεπιστήμιο δεν μου το επιτρέπει ! Αλλά θα προσπαθήσω με λίγη γυμναστική-υγιεινή διατροφή και κάτι χαπάκια που πήρα και ελπίζω να τα χάσω. Το όνειρό μου είναι τα 60 Κg (έχω ύψος 1.69) και ελπίζω να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο να καταφέρει τους στόχους του! Όταν βρήκα το forum ένιωσα καλύτερα διότι πάντα αυτό τον αγώνα τον περνάω μόνη μου -κανένας δεν μπορεί πραγματικά να καταλάβει τι περνάω και πως νιώθω ενώ νομίζω εσείς μπορείτε! καλή μας επιτυχία!!!!:smilegrin:
Καλή επιτυχία η υγιεινή διατροφή θα σε βοηθήσει σίγουρα! Δεν χρειάζεται καμιά ακριβή δίαιτα για να τα καταφέρεις, τρως από όλα αλλά λιγότερο προσπαθώντας να είσαι όσο γίνεται πιο κοντά σε έναν υγιεινό τρόπο διατροφής. Στη ηλικία σου είχα καταφέρει να κατέβω από 60 κιλά στα 53 τρώγοντας καθημερινά, goodys , πίτσα κ.τ.λ είχα μόνο ένα κανόνα: έτρωγα ως τις 3 το μεσημέρι και το βράδυ μόνο ένα γιαούρτι. Φρικτός τρόπος να χάσεις κιλά από άποψη υγείας απλά θέλω να πω ότι αρκεί να τρως λιγότερο από αυτό που χρειάζεσαι για να αδυνατίσεις. Είναι απλό! Σε 1,5-2 μήνες θα χάσεις 100% το βάρος που πήρες! Καλή επιτυχία!!!!!