ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ : Κατακτώντας τον τελικό στόχο!
Αποφάσισα να ξεκινήσω και εγώ ένα ημερολόγιο, στην προσπάθεια μου να είμαι πιο συνεπής.
Περιληπτικά, τα τελευταία 2 χρόνια έχασα 20 περίπου κιλά, και λέω περίπου γιατί δεν έχω καθόλου καλή σχέση με τη ζυγαριά- προτιμώ τον καθρέφτη μου και τη μεζούρα μου.
Μπορεί να τα έχασα αργά αλλά επειδή το πρόβλημα μου είναι τα υπερφαγικά, δεν ήθελα να πιέσω πολυ τον εαυτο μου.
Οπως και να έχει το αποτέλεσμα με ικανοποιεί πάρα πολύ και μετα απο ένα μεγάααααλο διάλειμμα είπα να βάλω μπρος για τον τελικό μου στόχο.
Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη φορά θέλει πολλή προσήλωση απο μέρους μου γιατί αυτά τα κιλά δεν είναι παραπανίσια πλέον και με δυσκολεύουν πάρα πολύ.:smug b:
Σε γενικές γραμμές οι στόχοι μου είναι :
Διατροφή:
1. Εμφαση σε πρωτείνες, καλούς υδατάνθρακες (προιόντα ολικής, λαχανικά, φρούτα) και αποφυγή λιπαρών με εξαίρεση το ελαιόλαδο.
2. Οι ημερήσιες θερμίδες μου να κυμαίνονται απο 1200-1300. Ωστόσο, πάνω απόλα θα ακούω το σώμα μου και δεν θα με αφήνω να πεινάω.
3. Ιδανικά να καταναλώνω υδατάνθρακες και μεγάλα γεύματα το πρωί και να τα μειώνω στη διάρκεια της μέρας.
Γυμναστική
1. 30-45 λεπτά ποδήλατο, 5-7 φορές την εβδομάδα.
2. 2 φορές την εβδομάδα ασκήσεις για πόδια -γλουτούς.
3. 2 φορές την εβδομάδα ασκήσεις για χέρια.
Αυτάαααααα! Κάθε βράδυ θα έρχομαι εδώ για την αναφορούλα μου! Εννοείται ότι όποιος άλλος θέλει να γράφει είναι ευπρόσδεκτος, το ίδιο καλοδεχούμενα είναι και όλα τα σχόλια -παρατηρήσεις.
Αυτή τη φορά θέλω να επιστρατεύσω όση υπομονή και επιμονή μου έχει απομείνει και το ίδιο εύχομαι σε όλους, είναι τα βασικά συστατικά τι να κάνουμε!
Καλή τύχη σε όλους μας και θετική ενέργεια πάνω απόλα!:smilegrin: