τελειως καινουρια!!! θα ηθελα την γνωμη σας!!!
γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! με λενε μαρια ειμαι εντελως καινουρια εδω..!!!! ειμαι 21 χρ. 90 κιλα αυτη τη στιγμη και τα τελευταια 4 χρονια εχω παρει και εχω χασει απο 25 κιλα , 3 φορες... εχω φτασει μεχρι και τα 96 κιλα με υψος μονο 1,57.. δυστηχως εχω μια ρευματοειδης παθηση (ινομυαλγια ) η οποια δεν θελει παραπανισια κιλα διοτι επιβαρυνεις πολυ τους πονους που εχεις σε ολο το σωμα.επισης καθε φορα που παιρνω κιλα εχω προβληματα στην υγεια μου οπως πχ το οτι μου ανεβαινει η πιεση..τις προαλλες εκανα ενα επεισοδιο υπερτασης και εφτασε η πιεση μου στο 19..! εχω προδιαθεση για παχυσαρκια και ζαχαρο καθως και η μαμα μου εφτασε τα 140 κιλα και εχει μεγαλα προβληματα με το ζαχαρο..εχω απελπιστει πλεον με τις διαιτες και το πιστευω πραγματικα πως μολις κανω και ενα παιδι θα φτασω τα 120 κιλα..πηγα προχθες στον γιατρο να ενημερωθω για το sleeve και μου ειπε οτι με ΔΜΣ 36 που εχω και τα θεματα υγειας μπορω να την κανω την επεμβαση..εσεις τι λετε..?? να το κανω καλυτερα τωρα που προλαβαινω ακομα η θα πρεπει πρωτα να φτασω τα 120 κιλα και να το σκεφτω μετα.?? καλυτερα δεν ειναι να το προλαβω τωρα που ειναι σχετικα νωρις ακομα???παρολο που ξερω οτι δεν εχω φτασει στο απροχωρητο....