Quote:
Originally posted by goldfish09
Καλησπέρα σε όλους. Αρχικά να απολογηθώ εάν δημιουργώ ένα τόπικ το οποίο πιθανώς ήδη υπάρχει ωστόσο η αναζήτηση που έκανα δεν μου έβγαλε κάτι το σχετικό.
Είμαι αισίως στα 90 κιλά (με μικρές αποκλείσεις) εδώ και 1.5 μήνα περίπου. Ξεκίνησα να πηγαίνω στο γυμναστήριο απ τις αρχές του Μάη και γενικά παρόλο που δεν έχω χάσει το τελευταίο δίμηνο πολλά κιλά νιώθω καλά.
Πριν μία εβδομάδα περίπου μου έκλεισαν ραντεβού (σχεδόν με το ζορι) στο γυμναστήριο στο οποίο πηγαίνω για λιπομέτρηση. Αφού έσκασα μύτη λοιπόν σα τη βρεγμένη γάτα (περίμενα να ακούσω κανένα ποσοστό τύπου 65%, και κανένα σχόλιο όπως "συγχαρητήρια ξεπεράσατε σε μετρήσεις τους θαλάσσιους ελέφαντες" :p) έκανα τη μέτρηση και το μηχάνημα απεφάνθη! 36% λιπώδης μάζα. Εγώ μόνο πάρτυ δεν έκανα για το ποσοστό αυτό και ευχαριστούσα από μέσα μου θεούς και δαίμονες. Η διατροφολόγος φυσικά του γυμναστηρίου μου κατέστησε σαφές ότι έχω ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ κιλά να χάσω (μου το τόνισε) ενώ εγώ σκεφτόμουνα το τι θα μου έλεγε αν είχα εμφανιστεί πριν κανά δυο χρόνια και 27 κιλά πάνω.
Τέλος πάντων αφού μου εξήγησε τι πρέπει να κάνω (όχι κάτι καινούριο από αυτά που γνωρίζω ήδη) και αφού της εξήγησα πως έχω ήδη χάσει 27 κιλά μόνη μου, μου είπε πως θα πρέπει απαραιτήτως να αυξήσω την ποσότητα της πρωτεΐνης που λαμβάνω καθώς ο μεταβολισμός μου όπως είπε κοιμάται. :shocked2:
Μου υπέδειξε λοιπόν τη σκόνη πρωτεΐνης της Herbalife, μου εξήγησε και την προσφορά που τρέχει στο γυμναστήριο αυτή την εποχή και λίγο πολύ μου υπογράμμισε πως δε θα καταφέρω να χάσω τα υπόλοιπα κιλά μόνη μου. Κατανοώ πως η δουλειά της είναι αυτή και πολύ καλά την κάνει η κοπέλα, ωστόσο εγώ θα πρέπει όντως να ακολουθήσω τις οδηγίες αυτές; Η πρωτεΐνη της herbalife είναι φυτική απ όσο γνωρίζω αλλά στόχο έχει να αντικαθιστά γεύματα, γεγονός που δε με ευχαριστεί ιδιαίτερα γιατί από την πρώτη στιγμή αυτό που ήθελα ήταν να μπω σε μία διαδικασία απώλειας βάρους , ακολουθώντας διατροφικές συνήθειες που θα μπορούσα να υιοθετήσω εφόρου ζωής. Δεν ξέρω τι να κάνω τελικά. Από τη μια το σκεφτόμουν και μόνη μου να καταφύγω σε κάποια σκόνη πρωτεΐνης αλλά από την άλλη θα ήθελα να ακούσω αν κάποιος έχει δοκιμάσει τη συγκεκριμένη ή αν έχει ακούσει κάτι , προτού καταφύγω σε αυτό που μου πλάσαρε με εξαιρετικό τρόπο όπως προείπα η διατροφολόγος.
Ζητώ συγνώμη εάν κούρασα με την πολυλογία μου αλλά με έχει βάλει σε σκέψεις η όλη ιστορία και κυρίως μ έχει ρίξει ψυχολογικά η βεβαιότητα της πως δεν θα μπορέσω να χάσω περισσότερα κιλά.
Καλά έκανες και έθεσες το θέμα αυτό.