Sleeve done but... καούρες :/
Αρχικά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω ΟΛΟΥΣ για τη βοήθειά σας. Είχα πάρει πάρα πολλές απαντήσεις στο post. ʼκουσα και έψαξα όλες τις πληροφορίες που μου δώσατε και τελικά την βρήκα την άκρη.
Νιώθω πολύ τυχερή που βρήκα αυτό το forum.
Έχει περάσει πολύς καιρός από το πρώτο μου topic. Σ'αυτό το διάστημα που δεν έμπαινα στο forum βρήκα τον χειρούργο που μου "ταίριαζε" και μόλις πριν 6 ημέρες, στις 2 Ιουλίου έκανα την επέμβαση sleeve.
Όλα πήγαν τέλεια, χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα. Και γενικά πέρα από μια εκνευριστική διάρροια δεν είχα πρόβλημα. Τα τελευταία 2 πρωινά όμως ξυπνάω απότομα με έντονη καούρα στο στέρνο και αναγούλα που με κάνει να φτύνω ένα κίτρινο υγρό με απαίσια πικρή γεύση. Τη μια μέρα ξύπνησα στις 10 το πρωί με αυτό το κάψιμο και την άλλη στις 7. Παίρνω χάπια για το στομάχι καθημερινά. Είμαι στη φάση που πίνω μόνο υγρά. Νερό, μαύρο τσάι, ζωμό κοτόπουλο, πορτοκαλάδα motion και ζελέ. Μου είχε φτιάξει η μητέρα μου και ένα περίεργο ζωμό με μοσχάρι, κολοκύθι, ντομάτα και πατάτα αλλά.. μπλιαχ lol, μόνο μια μέρα με κατάφερε να το πιω. Φτάνω και ξεπερνάω το 1.5 λίτρο υγρά την ημέρα.
Ήθελα να ρωτήσω άν και κάποιος άλλος είχε καούρες. Είναι πολύ ενοχλητικό να ξυπνάω το πρωί και να τρέχω στο μπάνιο για να φτύσω αυτή την αηδία. Επίσης δεν έχω ιδέα πως να το αντιμετωπίσω. Έπινα νερό αργά αργά μέχρι να περάσει αλλά δεν ξέρω τι πραγματικά να κάνω.
Ο γιατρός μου μου είπε ότι συμβαίνει στον 1 στους 5 και ότι θα κρατήσει έως ότου σταθεροποιηθεί το βάρος μου. Μου αύξησε τη δόση των χαπιών στομάχου και μου είπε να μην "τρώω" το βράδυ, αν και μόνο λίγο νερό είχα πιει και τις δυο φορές πριν κοιμηθώ.