Χρειαζομαι καθοδηγηση!! Δώστε ενα χερακι!
Καλησπέρα :)
Δηλώνω νέα στην παρεα σας, ελπίζω να μην κανω λάθος που ποστάρω εδώ.
Το Δεκέμβρη έκλεισα τα 26, εχω υψος 1.75 κ βαρος 150 κιλα!! Πολύ γρήγορα διαπιστώνει κανείς οτι στο
site αυτό υπαρχουν ανθρωποι που βιώνουν οι ιδιοι το προβλημα κ δεν είναι απλα γνώστες του. Αυτο με γεμίζει ελπιδα κ ενθουσιασμό να μοιραστω μαζι σας τις σκεψεις μου.
Ευτυχως, η ψυχολογια μου δε με κανει να νιωθω αδυναμη μπροστα στους αλλους, απο μικρή ήμουν υπερβαρη, κ ο χλεβασμος δε με επηρεάζει διολου.
Σεβομαι το εαυτο μου, για αυτο που ειναι κ οχι για το περιτύλιγμα του. Αλλα οταν πρόκειται για εμενα μπροστά σε εμενα, το παιχνίδι ειναι χαμενο. Σιχαίνομαι τον εαυτο μου. Δε μπορω να με αγαπησω με τιποτα. Ο,τι δε μπορουν να μου κάνουν οι αλλοι κ ο ρατσισμος τους, το κανω μονη μου σε μενα. Δεν αντεχω αλλο να ζω σε αυτο το σωμα, θελω να το αλλαξω!! Στη ζωη μου δεν εχω προσπαθήσει με διαιτες πανω απο 5 φορες, ουτε εχω ταλαιπωρηθει απο αυτες, οσες φορες ακολουθησα καποια διαιτα, ειχε αποτελεσμα!! Το προβλημα είναι οτι δε μπορω να ακολουθησω, δε μπορω να πειθαρχήσω τον εαυτο μου. Παλιοτερα νομιζα οτι ημουν αθεράπευτα λαίμαργη, μετα απο ψαξιμο διαπίστωσα οτι πασχω απο βουλιμική υπερφαγια.
Εδω κ ενα χρονο, κανω ερευνα για το τι χειρουργική επεμβαση θα μπορουσα να κανω. Χρειαζεται κατι δραστικο κ αμεσα!! Τον δεκεμβη του '11 ημουν 160 κιλα, επαθα ζημια στη μεση μου,
(κηλη μεσοσπονδυλιου δισκου), εκανα επεμβαση κ εχασα 17 κιλα. Συνηθως λενε οταν αδυνατίζεις παιρνεις τα πανω σου κ συνεχίζεις! Εγω ουτε τα πανω μου πηρα ουτε συνέχισα. Πηρα κ 7 κιλα απο πανω. Κανεις δε μπορουσε να καταλαβει οτι κ στα 160κιλα κ στα 143 το ιδιο χαλια ειναι. Ποια πανω μου... Εχω μιλήσει με ανθρωπους που εχουν κανει δακτύλιο, κ με μια κοπελα που εκανε μανικι, ακουσα θετικα ακουσα κ καποια αρνητικα. Αυτο που με εχει "τρομαξει" σε σχεση με το μανικι, ειναι η αποψη "αμα πειραξεις το στομαχι σου, θα σου βγουν πολλα προβληματα στο μελλον" Το ποια επεμβαση θα κανω ομως δεν ειναι το βασικο μου προβλημα! Το βασικο προβλημα ειναι τα λεφτα!!!
Ανεργη εδω κ ενα χρονο (μαζι με το χειρουργιο πηρα δωρο κ μια απολυση)
Το ΙΚΑ καλυπτει ακομα τετοιες επεμβασεις?? Σε ποιον να απευθυνθω για να παρω εγκριση? Μου είχαν πει οτι στο Ιπποκράτειο λειτουργεί τμήμα βαρυατρικής, προσπαθησα να παρω τηλέφωνο να κλεισω ραντεβου, κ το αυτοματοποιημενο συστημα στο τηλεφωνο μου λεει δεν υπαρχει τετοιο τμημα !!!
Αισθανομαι πελαγωμένη περα για περα!!!
Εξου κ ο τιτλος του θεματος!
Παρακαλω εσεις που τα εχετε περασει κ ξέρετε, πειτε μου απο που να το παρω το θεμα, να κανω την αρχη μπας κ βρω τον εαυτο μου κ τη ζωη μου επιτελους!!