Η εμπειρια μου με την λιποανναροφηση(για οποιον σκεφτεται να κανει)
πριν 2 χρονια στα 20 μου εκανα λιαποαναρροφηση-λιπογλυπτικη.δηλαδη οχι μονο σε ενα συγκεκριμενο σημειο του σωματος οπως κοιλια αλλα και ποδια χερια κλτκλτ γτ το βαρος το εχω ισα κατανεμημενο σε ολο το σωμα. την εκανα στο ιατρικο κεντρο αθηνων.κοστισε πανω κατω με μια διανυκτερευση που εκανα γυρω στα 4000 ευρω(τωρα ακριβως να σας πω δεν θυμαμαι)
μου αφαιρεσαν γυρω στα 11-12 κιλα λιπους το περισσοτερο μου ειπε ο γιατρος που μπορουν να αφαιρεσουν (γτ μετα δημηουργουνται προβληματα στο σωμα με την αποτομη αλλαγη)
δεν μπορω να πω οτι σαν χειρουργειο ειναι επωδυνο ουτε καν.οι τομες ειναι με 1 ραματακι δεν αφηνουν καν σημαδι.απλα για μια δυο βδομαδες εισαι λες και εχεις φαει ξυλο παντου.δεν μπορεις να σηκωθεις απο το κρεβατι μονομιας...γυριζεις κατεβαζεις το ενα ποδι και σιγα σιγα σηκωνεσαι..ειναι σαν να μην εχουν δυναμη οι μυες σου.αλλα δεν ειναι πονος ειναι απλα ταλαιπωρια
για αρκετο καιρο(2μηνεςισως)φοραγα κατι σαν λαστεξ απο το γονατο μεχρι πανω την κοιλια για να βοηθησει το δερμα να επανελθει στην θεση του(δυσκολο οταν θες να πας τουαλετα και βιαζεσαι και πρεπει να ξεκουμπωσεις κοπιτσες και φερμουαρ)
το αποτελεσμα λοιπον ναι οκ τα κιλα εκεινα τα εχασα σιγουρα...αλλα το σωμα μου και ιδιαιτερα η κοιλια μου δεν ξαναεγινε σφιγγηλη οπως ηταν.και εχει και καποιες ατελειες σαν μικρα βουναλακια...(βεβαια στα κιλα που ειμαι τωρα λιγο με ενοχλει δεν ειναι αυτο το προβλημα μου)
οποιος θελει να με ρωτησει κατι απανταω ευχαριστως