Quote:
Originally postedon 11/7/13 στις 11:58 by cAtTaC
Γεια σας και πάλι!Πρέπει να σας έχω ζαλίσει πια με τη μελαγχολία μου και τα προβλήματα μου αλλά μόλις χτες ανακάλυψα κάτι που με σόκαρε.Κάτι που έπρεπε να έχω καταλάβει πολύ πιο πριν...:sniff: Εδώ και ένα χρόνο πλέον δεν έχω φάει ούτε μία φορά ισορροπημένα.Κάθε μέρα ή θα τρώω τρελές ποσότητες για την ηλικία μου και γενικά για οποιονδήποτε άνθρωπο-της τάξης των 3000-4000kcal-και πιστέψτε με,μιλάω πολύ σοβαρά,το έχω μετρήσει με θερμιδομετρητή και με τη μάνα μου.Ή θα τρώω λοιπόν τόσο ή δεν θα τρώω καθόλου-φτάνοντας μέχρι και τα 600kcal ημερησίως.Τι εχω πάθει;;Ποτέ δεν ήμουν τόσο των άκρων..Φοβάμαι ότι αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα πάρω κιλά.1 χρόνος πάει,πόσο άλλο?Έχω αγχωθεί τόσο πολύ γιατί θέλω να χάσω κάποια κιλά μέχρι το Σεπτέμβρη και πιστέψτε με θέλω επιτέλους να αρχίσω να τρώω ισορροπημένα και σωστά για την ηλικία μου και παρότι ξέρω πώς, δεν μπορώ να αφήσω με τίποτα τις ανθυγιεινές μου συνήθειες πίσω.Θέλω να κάνω μια νέα αρχή,να αρχίσω να χάνω κιλά με την ισορροπημένη διατροφή.Το θέλω τόσο πολύ αλλά δεν το παίρνω απόφαση.Ίσως γιατί ξέρω ότι θα χάσω κάποια κιλά με την ισορροπημένη διατροφή αλλά δεν ξέρω αν θα προλάβει να γίνει αυτό μέχρι τον Σεπτέμβρη που θέλω και αν θα είναι ικανοποιητικά τα κιλά που θα χω χάσει.:sniffle: Βοηθήστε με...