Πρέπει επιτέλους να πάρω τον κατήφορο
Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα,
Είμαι 29 και κάτι ψιλά και με ύψος 1.63 έχω φτάσει πλέον τα 72 κιλά. Μέχρι τα 18 μου ήμουν πολύ αδύνατη, 48 κιλά τελείωσα το σχολείο (μόνο στήθος είχα). Από εκεί και πέρα ξεκινώντας τις σπουδές μου (στην πληροφορική, ολοκληρώνω τώρα το διδακτορικό μου..) ξεκίνησε η καθιστική ζωή και συσσώρευα κιλά μέχρι που έφτασα στα σημερινά. 25κιλά περίπου σε 11,5 χρόνια δεν το λες και λίγο, ειδικά εφόσον τα 10 τα πήρα τα τελευταία 4-5......
Δεν είναι μόνο η καθιστική ζωή βέβαια, αλλά και η έλλειψη εκγύμνασης αλλά και η διέξοδος που βρίσκω στο φαγητό.. Δυστυχώς ακόμα και σήμερα σπουδάζω, πριν 3μηνες έχασα τον πατέρα μου, το στήριγμα μου και την αδυναμία μου... και τώρα ξέρω ότι οφείλω γιατί είναι και θέμα υγείας κακά τα ψέματα να κόψω τις βλακείες και να μπω σε πρόγραμμα.. Περνάω περισσότερες από 10 ώρες την ημέρα στο πανεπιστήμιο και δυστυχώς δεν μένει ιδιαίτερος χρόνος και όρεξη για άθληση.. Πριν δύο χρόνια περίπου πήγαινα κολυμβητήριο άσκηση που μου άρεσε πολύ αλλά και με αδυνάτιζε, όμως χρειαζόταν τουλάχιστον 3 ώρες την φορά (μαζί με τα πήγαινε-έλα) ώστε να πραγματοποιηθεί... Γυμναστήριο δεν έχω δοκιμάσει ποτέ...
Θέλω την βοήθεια σας για το πως και από πού να ξεκινήσω γιατί κουράστηκα και άρχισα να μην μου αρέσω πια..
Να συμπληρώσω πως άλλες εξαρτήσεις όπως ποτό, τσιγάρο δεν έχω.. Φίλους έχω όπως και σχέση από τα φοιτητικά μου χρόνια με την οποία
βέβαια υπάρχει ασυμφωνία χαρακτήρων..
Ευχαριστώ