Νεα στην παρεα σας, θα συστηθω και θα ηθελα την βοηθεια σας...
Καλησπερα, ειμαι 33 χρονων, στα 58 κιλα, με 1,60 υψος. Πασχω απο οτι λεει ο ψυχολογος μου τουλαχιστον, απο συναισθηματικη υπερφαγια, εγω νομιζω οτι πασχω απο υπερφαγια, γιατι και χωρις κατι να εχει συμβει ιδιαιτερο μπορει να φαω μεχρι να με πονεσει το στομαχι μου και λιγο ακομα....
Εχω φτασει μεχρι και 78 κιλα, τα οποια εχασα με διαιτολογο, μετα εβαζα 5-10 και ξεκινησε η σχεση μου με τις εξτριμ διαιτες και κυριως την Ντουκαν, η οποια ναι μεν με βοηθησε να χασω, αλλα μου ενοχοποιησε πολλα φαγητα (πατατα, καροτα μακαρονια κτλ) και με εριξε με τα μουτρα ξανα στα υπερφαγικα μου....
Το προηγουμενο καλοκαιρι (2013) , με διατροφη απο διαιτολογο και αρκετο ποδηλατο εφτασα τα 49 κιλα στα οποια ημουν και πολυ καλα και ανετα, τον χειμωνα εκανα υπερπροσπαθεια και παλι και εφτασα για αλλη μια φορα τα 58 κιλα, μπορει να ακουγονται λιγα για καποιες, αλλα για μενα ειναι σημαντικο φορτιο τα 9 κιλα που ξαναπηρα, πανω που βρηκα τα σωστα μου κιλα, και μαλιστα με τον τροπο που τα πηρα.... Το ποδηλατο φετος αρνουμαι να το παρω στην δουλεια, οπως τοτε, και κανω αναρριχηση 3 φορες την εβδομαδα, το οποιο ειναι μια καλη σχετικα ασκηση....
Ξαναπηγα σε διαιτολογο πριν 2 εβδομαδες, μου εβγαλε ιδανικο βαρος τα 48 κιλα με βαση λιπομετρησεις κτλ, μου εδωσε προγραμμα το οποιο απλα δεν ακολουθω, το απογευμα με πιανει λυσσα κακια και τσακιζω τα γλυκα, το βραδυ αλλες μερες κρατιεμαι αλλες οχι, μετεφερα το ραντεβου που ειχαμε για την επομενη εβδομαδα, μηπως καταφερω και κανω λιγο το διαιτολογιο και εχω χασει εστω ενα κιλο.... Καθε πρωι ξεκιναω με διαθεση, το μεσημερι τσιμπαω και μια φετα ψωμι παραπανω απο αυτα που γραφει, το απογευμα του αλλαζω τα φωτα, και παλι απο την αρχη..... το σκ που προεκυψε και τσακωμος και συναισθηματικη φορτιση εφαγα ολο τον κοσμο, σπιτι δεν ζυγιζομαι, γιατι επηρεαζομαι πολυ, οποτε περιμενω την μερα που θα ζυγιστω εκει.
Ζητω την βοηθεια σας, τα τιπς σας, την υποστηριξη σας να προχωρησω με την διατροφη μου, να χασω τακιλα, και να τα διατηρησω επιτελους, χωρις να βρεθω παλι να κανω ντουκαν........
Συγνωμη για το τεραστιο ποστ, τυχον αλλες αποριες λογικα θα λυθουν στην πορεια! Καλως σας βρηκα <3